Mindenki egyetért abban, hogy kellemesebb jó viszonyt ápolni a szomszédunkkal. De mi van akkor, ha a szomszéd valami olyanba szól bele, ami egyáltalán nem az ő dolga?

A szomszéd már abba is beleszól, hogy mi kerül a vacsoraasztalra

A Mirror számolt be a nő esetéről, akit arra kért az új szomszédja, hogy ne rendeljen annyi ételt. A nő most költözött a környékre, és az új otthonban még nincs készen a sütő, így a családnak nem volt más választása, mint házhoz rendelni az ételt.

A szomszéd megjegyezte, hogy feltűnt neki a sok rendelés, és szeretné, ha ez nem lenne ilyen gyakori jelenség. A szomszéd azzal indokolta kérését, hogy a 8 éves lánya is látja, és ilyenkor mindig azt kérdezi, ő miért nem kaphat rendelt kaját. A posztoló elmagyarázta a helyzetet, és úgy tűnt, a szomszéd megértő volt, de a nő úgy érzi, a szomszédnak nem áll jogában eldönteni, mit esznek a saját családjával.

A Mumsneten megosztott történetre egyöntetű válasz érkezett: a szomszéd átlépte a határt. A kommentelők szerint a szomszédnak meg kellene tanulnia nemet mondani a lányának, és nem a másik étkezési szokásait kellene diktálnia.

Szerinted is átlépte a határt? Vagy meg lehet kérni a szomszédot, hogy fogja vissza az ételrendelést?

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet