Rengeteg lépcsőházban vagy az ajtóra kifüggesztett passzív-agresszív üzenetet lehet találni, így meglepetésként érhet, ha a panaszkodás helyett valami más levelet kapunk a szomszédunktól.

Felkészült, hogy a hangerőre fognak panaszkodni

Kellemes meglepetés érte a Binh Cao néven twitterezőt is, aki érthető módon először megijedt, mikor levelet kapott a szomszédjától, aki a zenehallgatási szokásait szerette volna megtárgyalni vele. De aztán tovább olvasott, és kiderült, a szomszéd nem a hangerőről akart panaszkodni, sőt.

Kedves Szomszéd! A melletted lévő lakásban lakom, és a zenéről szeretnék beszélni. 1. Hangosítsd fel! Nem viccelek. Jó cuccokat játszol! 2. Áruld el, mit hallgatsz. Szükségem van rájuk a saját lejátszási listámra. 3. Nem ironizálok. Tényleg nagyon élveztem a zenéket, amiket beköltözésed óta teszel be

– írta Todd, a szomszéd levelében.

Binh Cao on Twitter: "just got the opposite of a noise complaint. left me a cold coors lite too! pic.twitter.com/E5uQYun4Up / Twitter"

just got the opposite of a noise complaint. left me a cold coors lite too! pic.twitter.com/E5uQYun4Up

Ahogy a 24.hu is kiemelte, az üzenetet több, mint fél millióan kedvelték, és Binh Cao az eset után megosztotta a lejátszási listáját.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet