Mischinger Péter rágamazás miatt jelentette fel Szorcsik Vikit, az ügyet továbbították a bírósághoz.

Szorcsik Viki és Mischinger Péter vitája a Farm VIP forgatásán kezdődött, amikor is a színésznő azt állította, erőszakosnak tartja az informatikust, és úgy gondolja, képes lenne őt bántani. Mischinger ezután nyílt levélben követelt bocsánatkérést, de miután ez nem történt meg, rágalmazás miatt tett feljelentést. 

Nemrég kaptam egy hivatalos papírt, amelyben arról tájékoztattak, hogy a hatóságok a Pesti Központi Kerületi Bírósághoz továbbították az ügyet magánvádas eljárás lefolytatása céljából. Az ügy tehát polgári perré nőtte ki magát

számolt be a fejleményekről Mischinger a Blikknek. Azt is elmondta, hogy nem az adásban történteket érezte igazán megterhelőnek, hanem az utána induló cunamit. “Bár szinte az összes néző nekem adott igazat, mégis naponta kellett ezzel az üggyel foglalkoznom. Ennek ellenére nem bánom, hogy belekezdtem.”

Amint jön a bírói megkeresés, mind a kettőnknek részt kell vennünk a meghallgatáson az ügyvédeink kíséretében. A műsor sajtótájékoztatója óta nem találkoztunk, most viszont muszáj lesz egymás szemébe néznünk.

Egyelőre nem készül erre, amíg nincs konkrét időpont, próbálja ezt az egész ügyet kizárni az életéből. Elmondta, ha úgy alakul az ügy, akkor tanúkra is szükség lesz, és a Farm VIP stábjának tagjain kívül a többi sztárversenyzőnek is fel kell majd vonulnia a bíróságon. Péter hozzátette: amellett, hogy szeretné bebizonyítani az igazát, azon hölgyek nevében harcol, akiket valóban bántanak, és azokért férfiakért is, akiket alaptalanul vádolnak agresszív viselkedéssel.

Szorcsik Viki nem kívánt nyilatkozni az ügyben.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet