Nem csillapodik Mischinger Péter és Szorcsik Viki vitája, az informatikus-sportoló be is perelte a színésznőt.

Mischinger Péter rágalmazás miatt jelentette fel Szorcsik Vikit, miután a színésznő azt mondta a Farm VIP műsorában, hogy fél tőle, mert agresszív. Az informatikus-sportoló most elmondta, visszavonná-e a pert, írja168.

Azt gondolom, hogy még most is előállhat olyan helyzet, melynek hatására megszüntetem az eljárást.

“Ha szemtől szemben hallom tőle a bocsánatkérést, a ránk váró előkészítő ülésen és a szavait írásban is rögzítik és azt is elismeri, hogy hazudott velem kapcsolatban, akkor okafogyottá válik az eljárás folytatása. Ha ez nem történik meg, akkor magánvádas eljárásban harcolok tovább az igazamért” – magyarázta.

Kártérítési igényem nincs és az sem célom, hogy Vikit megbüntessék. Én csak az igazamat szeretném hallani, vagy tőle, vagy az ügy végén a bíró szájából

– jelentette ki, hozzátéve, hogy úgy érzi, Szorcsik azóta is belémart a médiamegjelenései során. 

Azt látom, hogy sértve érzi magát, és a nyilatkozataiban elhelyez olyan tüskéket, melyekkel engem akar megsebezni. Teszi ezt időnként kerek perec, időnként pedig óvatosabb, de egyértelmű utalásokkal.

Mischinger azt mondta, nem haragszik Vikire, de az is lehet, hogy ez idővel meg fog változni. Reméli, hogy a Farm VIP stábja és a játékostársaik is kiállnak majd mellette, ha szükségessé válik. 

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet