Szorcsik Viki és Mischinger Péter vitája a Farm VIP-ben kezdődött, miután a színésznő azt mondta, fél az informatikus-sportolótól, aki erre nyilvános bocsánatkérést követelt, aminek hiányában elvileg perre vitte a vitát.

Szorcsik Viki az AC News-nak mondta el, hogy azóta sem kapott semmilyen hivatalos dokumentumot Mischinger Péter feljelentéséről, írja24.hu.

Lassan már úgy tűnik, mintha valami köztörvényes bűnöző lennék, csupán azért mert félek az agresszív emberektől, mint minden hölgy társam

– magyarázta a színésznő, hozzátéve, hogy Mischinger az utolsó felvételen még kezet rázott vele, és azt mondta, felejtsék el az egész konfliktust, de ennek az ellentéte történik. “Egyszerűen ez nevetséges, amit maga köré gerjeszt ez az illető. Ez egy közröhej, hiszen egy televíziós műsorban elhangzottakért nem lehet bíróságra vinni senkit, főleg nem úgy, hogy egy kereskedelmi csatornával írt alá szerződést, nem pedig velem.”

Ez az ember gyakorlatilag az én hátamon kapaszkodik fel, és rajtam keresztül próbál magának ismertséget szerezni, mert már másra nem tudok gondolni

– vélekedett Szorcsik. 

Javasolnám neki, hogy lépjen túl, és próbáljon meg valami produktummal kitűnni, viselkedjen férfiként, és emelt fővel viselje azt, hogy a harmadik műsorból is ki kellett esnie – és most egy nő ejtette ki a személyemben.

“Mindenesetre én őszintén kívánom, hogy békéljen meg magával, és csináljon valami olyat, ami maradandó és építi őt, hogy ne a pocskondiázásával kössék össze a nevét. Hónapokig tűrtem válasz nélkül, hogy mocskolja a nevem, és most már szeretném, ha leszállna rólam, és foglalkozna a saját életével” – jelentette ki, hozzátéve, hogy ő nem fog bocsánatot kérni, mivel nincs miért. “Számomra nincs ügy, és soha nem is volt.”

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet