Mischinger Péter hiába szólította fel Szorcsik Vikit nyilvános bocsánatkérésre, úgyhogy bíróságra viszi az ügyet.

Miután Szorcsik Viki azt állította, attól tartott a Farm VIP-ben, hogy Mischinger Péter erőszakos lesz vele, az Exatlon játékosa nyílt levélben tagadta a vádakat, és azt kérte a színésznőtől, hogy vonja vissza állításait és nyilvánosan kérjen bocsánatot, de ez nem történt meg, írja168.

Jelenleg ott tartunk, hogy az ügyvédem beadta az iratokat, erről megkaptam a hivatalos papírokat, vagyis elindult a rágalmazási ügy

– árulta el Mischinger, majd hozzátette, örült volna, ha Szorcsik belátja, hogy miért probléma az, amit róla állított, de nem így lett, sőt a színésznő azóta is ismétli állításait, és további, Mischinger állítása szerint valótlan vádakat fogalmazott meg. 

Gondolok itt arra, hogy állítása szerint engem kizártak az Exatlonból agresszió miatt. Ez nem így történt, sőt abban az évadban, melyben a feszültségem volt, én maradtam bent legtovább a kihívók közül

– magyarázta Mischinger.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

csuti kulcsar edina gwm

Csuti: Nekem nem jó, ha Edináék veszekszenek

Szabó András Csuti mondataiból arra lehet következtetni, hogy Kulcsár Edina és G.w.M kapcsolatában bőven akadnak mélypontok, viták és anyagi nehézségek is. Mindeközben az egykori házasok között béke és nyugalom honol.