Szorcsik Viki úgy véli, a Farm VIP-ben egy olyan képet festettek le róla, ami nem felel meg a valóságnak.

Szorcsik VikiReggeliben beszélt az őt támadó kommentelőkről. Úgy érzi, a Farm VIP adásait úgy vágták össze, hogy negatív színben tüntessék fel, illetve a sajtó is hamis képet fest róla, és emiatt is indult ellene gyűlöletáradat, írja24.hu.

Amikor megjelenik egy olyan cikk, ami nagyjából 90 százalékban nem fedi a valóságot, akkor ugye ez azt hozza maga után, hogy alatta elindul egy kommentcunami.

“És ugye az a rengeteg frusztrált ember, aki él kis hazánkban, mikor hazaér, akkor neki valahogy jólesik, hogyha ledobja a nyolcórás munkáját és belerúg egy vadidegenbe. Ennek sajnos nagyon sokan áldozatul esünk, mármint közszereplőkről beszélek” – magyarázta a színésznő.

Én nem vagyok egy összeférhetetlen ember, én nem vagyok egy olyan perszóna, amilyennek beállítottak, hiszen ha így lenne, akkor az elmúlt 18 évben én nem dolgozhattam volna számtalan televíziós produkcióban, nem vehettem volna részt számtalan színházi előadásban.

“Rengeteget dolgoztam, és rólam mindig szeretettel, és mindig úgy beszélnek, hogy visszavárnak, szeretnek velem együtt dolgozni. És jött egy ilyen műsor, aminek kapcsán olyan színben lettem feltüntetve, ami valójában nem én vagyok.” Szerinte bárkiről össze lehetett volna vágni egy olyan anyagot, mint róla, de nem is ezzel van a problémája, hanem azzal, hogy a nézők ez alapján vontak le következtetéseket a személyiségéről.

A műsorban arról is kérdezték, hogy Mischinger Péter rágalmazási pert indított ellene, miután a műsorban Szorcsik testi- és lelki bántalmazónak nevezte a sportolót, és ezután nem kért tőle nyilvánosan bocsánatot. Elmondása szerint azóta sem kapott semmilyen hivatalos dokumentumot az ügyben.

Ha én akkor, abban a pillanatban úgy éreztem, hogy én félek valakitől, mert egy felfokozott állapotban voltunk, én ezért száz százalékosan vállalom a következményt, hogy igen, félek.

“Én félek az agresszív emberektől, félek attól, hogyha velem valaki felemeli a hangját, és mondjuk ő nem egy nő, hanem egy férfi, mert az számomra riasztó. Ha ezért valaki elmegy a bíróságra, vagy ebből pert akar csinálni, mert én félek tőle, én ott is ugyanúgy ezt fogom tudni elmondani, mert ez történt” – jelentette ki.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet