Gizmo visszatér: animációs előzménysorozat készül a kultikus Szörnyecskékhez

A ’80-as és ’90-es évek sikeres horrorvígjátéka, a Szörnyecskék hamarosan animációs előzményrészekkel bővül, írja a Variety.

A WarnerMedia online felületén lesz elérhető a már hivatalossá vált Szörnyecskék animációs sorozat.

gizmo szörnyecskék animációs sorozat screen rant
Gizmo, az aranyos Mogwai / Fotó: Screen Rant

A széria a Gremlins: Secrets of the Mogwai (Szörnyecskék: A Mogwai titkai) címet viseli. A történet az 1920-as években játszódik Sanghajban, ahol a 10 éves Sam Wing megismerkedik a fiatal Mogwai-jel, Gizmoval.

Az 1984-es filmben Mr. Wing volt az öreg boltos, aki Gizmora vigyázott, az ő ifjúkori kalandjait ismerhetjük meg animációs formában.

Elle, a fiatal utcai tolvaj, Sam Wing és Gizmo veszélyes utazásra indulnak a kínai vidéken, hogy találkozzanak és olykor harcoljanak a kínai folklór változatos szörnyeivel és szellemeivel. Utazásaik során visszatérnek Gizmo családjához és felfedezik a legendás kincset. Végül szembe kell nézniük a gonosz szörnyek növekvő seregével.

A Marvel a Penge-sorozat létrehozásán dolgozik??

A Marvel stúdió a Hulu televíziós hálózattal karöltve olyan mozifilmek és képregények sorozatváltozatainak megvalósítására készül, mint a Nicholas Cage főszereplésével készült A szellemlovas vagy a Hellstorm. A pletykák szerint Marvel-sorozat készülhet a Fénybenjáró történetéről, azaz a Penge című mozifilmből is, derítette ki a .

A tíz részes sorozat egyenként félórás epizódokból áll majd, amelynek írója és producere Tze Chun, aki a Gotham című szériát is írta. A Szörnyecskék sorozatot az Amblin Television és a Warner Bros. Animation közösen készíti.

szörnyecskék animációs sorozat
Gizmo visszatér: animációs előzménysorozat készül a kultikus Szörnyecskékhez / Kép: Variety

Az első, Chris Columbus által írt Szörnyecskék filmet 1984-ben mutatták be, Joe Dante rendezésében. A film jelentős anyagi sikert hozott, hiszen a 11 millió dollárból készült alkotás több mint 150 millió dollárt kaszált világszerte.

via GIPHY

A Szörnyecskék 2: Az új falka című folytatás 1990 érkezett, amit szintén Dante rendezhetett.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból