Gizmo visszatér: animációs előzménysorozat készül a kultikus Szörnyecskékhez

A ’80-as és ’90-es évek sikeres horrorvígjátéka, a Szörnyecskék hamarosan animációs előzményrészekkel bővül, írja a Variety.

A WarnerMedia online felületén lesz elérhető a már hivatalossá vált Szörnyecskék animációs sorozat.

Gizmo Szörnyecskék Animációs Sorozat Screen Rant
Gizmo, Az Aranyos Mogwai / Fotó: Screen Rant

A széria a Gremlins: Secrets of the Mogwai (Szörnyecskék: A Mogwai titkai) címet viseli. A történet az 1920-as években játszódik Sanghajban, ahol a 10 éves Sam Wing megismerkedik a fiatal Mogwai-jel, Gizmoval.

Az 1984-es filmben Mr. Wing volt az öreg boltos, aki Gizmora vigyázott, az ő ifjúkori kalandjait ismerhetjük meg animációs formában.

Elle, a fiatal utcai tolvaj, Sam Wing és Gizmo veszélyes utazásra indulnak a kínai vidéken, hogy találkozzanak és olykor harcoljanak a kínai folklór változatos szörnyeivel és szellemeivel. Utazásaik során visszatérnek Gizmo családjához és felfedezik a legendás kincset. Végül szembe kell nézniük a gonosz szörnyek növekvő seregével.

A Marvel a Penge-sorozat létrehozásán dolgozik??

A Marvel stúdió a Hulu televíziós hálózattal karöltve olyan mozifilmek és képregények sorozatváltozatainak megvalósítására készül, mint a Nicholas Cage főszereplésével készült A szellemlovas vagy a Hellstorm. A pletykák szerint Marvel-sorozat készülhet a Fénybenjáró történetéről, azaz a Penge című mozifilmből is, derítette ki a .

A tíz részes sorozat egyenként félórás epizódokból áll majd, amelynek írója és producere Tze Chun, aki a Gotham című szériát is írta. A Szörnyecskék sorozatot az Amblin Television és a Warner Bros. Animation közösen készíti.

Szörnyecskék Animációs Sorozat
Gizmo Visszatér: Animációs Előzménysorozat Készül A Kultikus Szörnyecskékhez / Kép: Variety

Az első, Chris Columbus által írt Szörnyecskék filmet 1984-ben mutatták be, Joe Dante rendezésében. A film jelentős anyagi sikert hozott, hiszen a 11 millió dollárból készült alkotás több mint 150 millió dollárt kaszált világszerte.

via GIPHY

A Szörnyecskék 2: Az új falka című folytatás 1990 érkezett, amit szintén Dante rendezhetett.

Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból

ajandek a jovobol, uj kutyuk, uj technologia, hasznos kutyuk, hasznos technologia, hasznos targyak9

10 ajándék a jövőből, amit már most megvehetünk

A kiterjesztett valóság egyre elterjedtebb. Ez a technológia lehetővé teszi, hogy úgy nyisd ki az ajtót, hogy a jelszót egy virtuális billentyűzeten gépeled be, amit csak te láthatsz. De használhatod szórakozáshoz is, például játszhatsz rajta olyan játékokat, mint a biliárd, és láthatod a golyók pályáját az asztalon.

titkok repulogeprol, titkok utaskiseroktol, repulogepes kisokos10

10 titok a repülőről, amit a légiutas-kísérők nem mondanak el

A légi marsallok inkognitóban repülnek, és szükség esetén megnyugtatják a zavart keltőket, vagy ártalmatlanná tesznek akár egy terroristát is. Az USA-ban, Franciaországban, Kanadában és sok más országban légi marsall szolgálat működik, erről még film is készült.

Nincs több cikk