Újabb balhé tört ki a Sztárban sztár leszek! újabb adásában, amely kapcsán ismét Tóth Gabi került reflektorfénybe.

Tóth Gabi nem fogadta meg a Sztárban sztár leszek másik zsűrijének tanácsát

A Sztárban sztár leszek! legutóbbi adásában Majka válogatta ki csapatából a legjobb három versenyzőt, akik közé Fehér Martin nem került be, szemlézte a 24.hu. Az énekes viszont nehezen fogadta el, hogy a mesterek szerint nem sikerül elég jól a produkciója. Majka hosszasan magyarázta, hogy mi volt a probléma, majd Tóth Gabi is próbált tanácsot adni, de aztán olyan reakciót kapott, amire senki nem számított.

Figyelj, őszinte leszek veled, Gabi. Olyantól fogadom el ezt a tanácsot – ha megharagszol, ha nem –, aki el tudja jobban énekelni meg akinek meg van hozzá az adottsága, tehetsége. Ha ide jön nekem egy Király Viktor, ő elmondja nekem, hogy ez van a bablevesben, megfogadom, de kevesen tudják jól elénekelni ezt a dalt

– közölte Martin.
Tóth Gabi persze kiakadt, hogy a versenyző megsértette szakmailag. Majka hiába mondta neki, hogy ne álljon bele a vitába, mert olyan, mintha egy kommentelővel harcolna, az énekesnő nem tudta megállni, hogy ne folytassa a balhét.

Mindez azért is furcsa, hiszen a kommentelőket (köztük ismert személyesek, mint Lakatos Márk és Kajdi Csaba) ahelyett, hogy vitázott volna velük, egyszerűen letiltotta a Ferenc pápa látogatása kapcsán mondottak miatt.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet