Lezajlott a Sztárban Sztár leszek! harmadik évadának döntője, Kökény Dániel szerezte meg a nyertes címet.

Sztárban Sztár leszek! idei fináléjába Kökény Dániel, Kaly Roland és Yulaysi Miranda jutott tovább. Az adásra a versenyzők szólóprodukciók mellett sztárduettekkel is készültek, írjaBlikk

Elsőként a legfiatalabb versenyző, Kökény Dani adott elő, aki a Hit the road jack című számot énekelte. A színpadon ezután Kaly Roland következett Robbie Williams Feel című dalával. Végül pedig Yulaysi Miranda lépett fel Beyoncé Listen című dalával, amit vastaps követett. Tóth Gabira akkora hatást gyakorolt a kubai lány, hogy a többi mester értékelése alatt sem tudta abbahagyni a sírást. Majka szerint nála jobb énekes még sosem állt a színpadon.

Ezután a sztárduettek következtek, először Yulaysi Miranda bújt Váczi Eszter bőrébe, és Sugár Bertalannal énekelték el az Egyedül című dalt, amely különösen nehéz volt számára, hiszen a kubai énekesnő nem beszél magyarul. Kaly Roland Vastag Csabával adott elő, és a versenyző az énekes testvérét, Vastag Tamást alakította, az Őrizd az álmod című dalt adták elő. Végül pedig Kökény Dani lépett a színpadra, aki Lil G-ként énekelt Nemazalány oldalán.

A harmadik helyezett igazi meglepetés lett, Yulaysi Miranda esett ki, akit sokan a legesélyesebb versenyzőnek tartottak. A második körös szavazás után a versenyzők lélegzetvisszafojtva várták az eredményhirdetést, és végül a tizenhat éves Kökény Dániel neve hangzott el győztesként. 

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet