Visszatekinteni a múltba, feleleveníteni a régi emlékeket, nosztalgiázni mindig jó dolog. A karantén ideje alatt azonban a hírességek is leemelték könyvespolcukról a régi családi albumokat. Összegyűjtöttünk 10 régi és 10 mai fotót a sztárokról. Kitalálod, ki van a képen? 

A vasalódeszka varázsa 

1Victoriabekcham Instagram
/ Forrás: Victoria Beckham Instagram-Oldala

A ma 46 éves híresség Instagram-oldalán osztott meg egy gyerekkori képet, ahogy épp egy játék vasalódeszka mögött szorgosan dolgozik. A divat és a ruhák iránti szeretete azóta se csökkent, sőt! De vajon ki lehet a képen? 

Victoria Beckham 

2 Victoria Instagram
/ Forrás: Victoria Beckham Instagram-Oldala

Victoria Beckham divattervező az Instagram-odalán nosztalgiázott, felelevenítve egy gyerekkori élményét. A régi fotó szakasztott mása a napjainkban készült párjának. Beckham a karantén ideje alatt otthonról folytatta márkájának továbbfejlesztését, népszerűsítését. A ruháit pedig nem is akárki viseli!

Meghitt pillanatok 

3Portman Instagram
/ Forrás: Natalie Portman Instagram-Oldala

Az Oscar-díjas színésznő Anyák-napján osztott meg egy fotót, amelyen két gyermekével egy meghitt pillanatban kapták le őket. A felvételt Benjamin Millepied készítette, és így már nem is olyan nehéz kitalálni, ki lehet a képen. 

Natalie Portman 

4 Portman Getty
/ Forrás: Getty Images

Az előző, Instagram-oldalán megosztott fénykép már csak azért is számít ritka pillanatnak, mert a színésznő nem szereti reflektorfénybe helyezni a családját. Portman fia, Aleph nyolc, lánya, Amalia pedig három éves. 

Régi szerelem

5 Keith Urban Instagram
/ Forrás: Keith Urban Instagram-Oldala

A többszörösen díjazott country-énekes kezében már egész fiatal korában ott volt a gitár. De vajon ki pengeti ilyen élvezettel a húrokat? 

Keith Urban 

6 Keith Urban Wirelmage
/ Forrás: Wirelmage

Az 52 éves énekes, Nicole Kidman férje április 27-én számtalan polaroid fényképet osztott meg, köztük a fentebbi felvételt is, amin éppen Nashville-ben egy nála kétszer akkora hangszerrel pózol.

Póz és póz!

7 Paris Hilton Instagram
/ Forrás: Paris Hilton Instagram-Oldala

Ez a felvétel akkor készült, amikor a képen szereplő díva épp a push-up melltartók és a szemhéjtusok világában kóborolt. A ma már 39 éves nő egy nevetős macska emojival kommentálta a 15 éves önmagáról készített fotót. 

Paris Hilton 

8 Paris Hilton Sipa Usa
/ Forrás: Sipa U.s.a.

Ki más is szerepelne a képen, mint a pózolás királynője? Hilton már akkor is értett a kameralencse előtti szerepléshez, ha bár lehet, a push-up melltartókat azóta már maga mögött hagyta. 

Sapkában az igazi 

9 Rebel Wilson Instagram
/ Forrás: Rebel Wilson Instagram-Oldala

Ez a kép egy ausztrál színésznőről készült, akinek humoros pillanatai és sistergő poénjai mára már körbejárták a világot. Ha másképp nem, a képernyőn keresztül. 

Rebel Wilson 

10 Rebel Wilson Instagram
/ Forrás: Rebel Wilson Instagram-Oldala

A színésznő azonban nemcsak egy kötött sapkában pózoló, aranyos kislány fotóját osztotta meg a nagyvilággal, de a MyStory-jában felelevenítette a táncjelmezében készült felvételeket is. 

Az első utazás

11 Crawford Instagram
/ Forrás: Cindy Crawford Instagram-Oldala

Az amerikai színésznő és modell első közös utazását örökítette meg férjével a felvételen. A kép 1994-ben készült, de a pár azóta is boldogan él együtt. 

Rande Gerber és Cindy Crawford

12Crawford Getty
/ Forrás: Getty Images

A fentebbi képen Crawford csak 28, Gerber pedig 32 éves volt. 1998-ban házasodtak össze, két gyerekük született, Presley Walker (20) és Kaia Gerber (18). 

Csinos egyen-felsők 

13 Kardashian Instagra
/ Forrás: Kim Kardashian Instagram-Oldala

A képen Hollywood leghíresebb testvérpárja látható. Közülük az egyikőjük 41 éves születésnapja alkalmából osztotta meg a családi ereklyének számító felvételeket a közösségi oldalon. Az egyen-felsők ideje pedig azóta sem járt le. 

Kim Kardashian és Kourtney Kardashian 

14 Kardashian Getty
/ Forrás: Getty Images

A képet Kim posztolta Kourtney születésnapja alkalmából, akik sajnos a karantén miatt nem tudtak együtt ünnepelni. Kardashianék már izgatottan várják, hogy véget érjen a jelenlegi időszak, hogy újra egyesíthessék erőiket. 

Áll a bál

15 Ellen Twitter
/ Forrás: Ellen Twitter-Oldala

A humorista és műsorvezető a Twitter-oldalán osztotta meg a nagyközönséggel egy nosztalgikus fényképét. A felvétel a gimnáziumi bál előtt készült. De vajon ki lapulhat a kockás ruha mögött? 

Ellen 

16 Ellen Getty
/ Forrás: Getty Images

A 62 éves műsorvezető a szalagavatóbálok nemzetközi napján osztotta meg a képet követőivel. A fénykép nemcsak nosztalgikus, de némiképp üdítő is tekintve, hogy a pandémia által generált helyzet folytán az iskolai bálok és táncos mulatságok is eltörlésre kerültek. 

Retrospektív

17 Celine Dion Instagram
/ Forrás: Céline Dion Instagram-Oldala

A mega-szupersztár ezzel az aranyos képpel elevenítette fel Instagram-oldalán kisiskolás éveit. Az énekesnő szintén kockás ruhában pózol, és az a frufru se semmi! A képen látható hölgy ma már 52 éves, és három évtizednyi zeneipari karrier áll a háta mögött. 

Céline Dion

18Celine Dion Instagram
/ Forrás: Céline Dion Instagram-Oldala

Céline Dion Courage világturnéjának eseményei ugyan eltörlésre kerültek, a fentebbi kedves képpel kárpótolja a rajongókat. A követőivel azt is megosztotta, hogy nemrégiben teszteltette magát koronavírusra, ami végül negatív lett. 

Már fiatalon címlapon

19 Reese Instagram
/ Forrás: Reese Witherspoon Instagram-Oldala

A hollywoodi híresség a ’90-es évekbe kalandozott vissza, amikor első filmje is készült. De vajon ki lehet a magazin címlapján pózoló hölgy? 

Reese Witherspoon 

20 Reese Instagram
/ Forrás: Reese Witherspoon Instagram-Oldala

A Seventeen magazin címlapján való szereplése óta 23 év telt el, de a színésznőt azóta se tekinthetnénk idősebbnek. Witherspoon amúgy beszélgetős műsort indított a közösségi oldalán, ahol többek között Jennifer Lopezzel is beszélgetett a karanténban töltött napjairól. 

Köszönjük, Honey!

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet