Jó kapcsolatot ápolni a volt párunkkal nem egyszerű feladat. Pláne nem könnyű ez a hírességeknek, akiknek az egész élete reflektorfényben zajlik. Bár sok hollywoodi párnak nem is sikerül, azért szerencsére vannak, akik a szerelmi kapcsolat elmúltával is barátok maradtak.

Brad Pitt és Jennifer Anniston

Hosszú szünet után a volt házaspár úgy tűnik, újra egymásra talált. A közvélemény teljesen felbolydult az amerikai film- és televíziós színészek céhének díjkiosztóján (Screen Actors Guild Awards) történteken, amikor Brad Pitt és Jennifer Anniston gratuláltak egymásnak a díjukhoz. Miután Jennifer Anniston továbbment, Pitt még gyengéden tartotta a karját.

Jennifer Lopez és Marc Anthony

Nothing but love between us. @jlo

No Description

Jennifer Lopez három házassága közül a Marc Anthony-val kötött tartott a legtovább, tíz évig. Mostanában sokat látni őket együtt, és Lopez a legjobb barátjának nevezte Anthony-t. Úgy tűnik, mindent megtesznek azért, hogy gyerekeik azt lássák, hogy még mindig jóban vannak és feltétel nélkül szeretik egymást a szakítás ellenére.

Orlando Bloom és Miranda Kerr

Orlando Bloom Miranda Kerr
Fotó: Jordan Strauss/Invision/Ap/East News

Miranda Kerr, a Victoria’s Secret modellje és színész ex-férje, Orlando Bloom 2010-ben házasodtak össze. Három évvel később jelentették be a válásukat. Ennek ellenére még mindig lelég gyakran együtt látni őket. Emiatt többször megjelent a pletykalapokban, hogy újra összejöttek. A paparazzinak nem lett igaza, mert nem sokkal azután Bloom Katy Perry-vel kezdett járni, és azóta az eljegyzésüket is bejelentették.

Demi Moore és Bruce Willis

Bruce Willis Demi Moore
Fotó: Rolf Mueller/Face To Face/Reporter

Talán a három közös gyerek vagy a hosszú (15 éves) házasság miatt van, hogy Moore és Willis jó kapcsolatban tudtak maradni. Úgy tűnik, hogy a volt házastársak elég közeli viszonyban vannak, mert Moore még poénkodott is Willis-en a Commedy Central csatornán.

Gwyneth Paltrow és Chris Martin

Gwyneth Paltrow Chris Martin
Fotó: Colin Young-Wolff/Invision/Ap/Rex/Shutterstock

Gwyneth Paltrow és a Coldplay frontembere kicsit több mint tíz évig voltak házasok, két gyermekük született. A pár „tudatos szétválásnak” nevezte a szakításukat. Úgy tűnik, igazat mondtak, mert gyakran látni őket együtt sétálni, beszélgetni, és láthatóan jól érzik magukat együtt.

Köszönjük, Bright Side!

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

Nincs több cikk