Három hete, nyom nélkül tűnt el a Pátria Nyomda termelési igazgatója, Szűcs Tamás egy Budapest Parkban tartott buliból hazafelé menet.

Szűcs Tamás szeptember 29-e óta nem adott életjelet magáról, rejtélyes eltűnése ügyében a rendőrség nyomoz, és felesége kétségbeesetten próbálja megtalálni a férfit, írjaBlikk.

“A kora esti órákban indult el otthonról, két barátjával találkozott, akikkel a Budapest Parkba ment. A buli alatt videókat küldött az ismerőseinek, és írogatott, milyen jól érzi magát.”

A kamerafelvételeken látszik, hogy hajnali fél egykor lép ki a Budapest Parkból, egy taxiba akart beülni, ami valamiért nem vitte el. Ezután Buda felé vette az irányt, de a Rákóczi hídnál mintha a föld nyelte volna el, nyoma veszett

– emlékezett vissza Szűcs-Szabó Lilla. A 31 éves nő először a férfi barátainak segítségével próbálta rekonstruálni az este történéseit, majd két nappal az eltűnése után bejelentést tett a rendőrségnek.

A férfi telefonja hajnali kettőkor még frissült, fél órával később pedig már nem, így feltételezhetően ezidő alatt történt vele valami. Tamás nem vitte magával a pénztárcáit, iratai le voltak fényképezve, és telefonját használta fizetéshez is. A pár egy óra sétára él a hídtól, ahol utoljára látták. 

A híd közepére néz egy kamera, amin nem látszik, hogy vízbe esett volna. Csak arra tudunk gondolni, hogy valaki a hídon felvehette, esetleg elrabolták.

“Vannak mélyebb pillanatok, de még nagyon hajt, hogy mindent megtegyünk, nyomozzunk, hogy információt szerezzünk a hollétéről. A nyomozók szerint ennyi idő után már előkerült volna, ha a vízbe esik. Amíg nincs konkrét bizonyíték rá, nem vagyunk hajlandóak elfogadni a legrosszabbat” – vallotta be a feleség.

A rendőrség kihallgatta a férfi családtagjait, barátait, ismerőseit, és még a munkahelyén is vizsgálódott, de mind hiába. Tamásnak leszervezett találkozói lettek volna eltűnése utáni napokban, így a család nem gondolja, hogy önszántából tűnt volna el. A család keresőkutyákkal is megpróbált a nyomára bukkanni, de nem jártak sikerrel. Bűncselekmény gyanúja nem merült fel, így a rendőrség továbbra is eltűntként keresi.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet