Több mint egy hónapja tűnt el a Budapest Parkból Szűcs Tamás, és elképzelhető, hogy az ő holttestét találták meg a Dunában.

Szűcs Tamás rejtélyes körülmények között, szeptember 28-án tűnt el nyomtalanul. A térfigyelő kamerák alapján a szórakozóhelyről gyalog indult haza, miután egy taxi ismeretlen okokból nem vette fel. A kamerákon utoljára a Rákóczi-hídon sétálva látszik, de az nem látható a felvételeken, hogy a vízbe esett volna.

Egy fiatalember a barátaival 55 kilométerre a fővárostól, Adonynál pecázás közben talált egy holttestet a Dunában, amit azután vetett partra a víz, hogy egy uszály elhaladt előttük, írja a Blikk.

A holttesten talált ruházat megegyezik azzal, amit Szűcs eltűnésekor viselt, de biztosat csak a vizsgálatok után lehet tudni. A rendőrség DNS-mintát kért a családtól, melynek eredménye napokon belül meglesz. 

A családtagok próbálják egymásban tartani most a lelket. Tudnak a hírről, próbálnak a legrosszabbra felkészülni, de ugyanakkor az utolsó pillanatig reménykednek abban, hogy nem Tamást találták meg

– mondta Nagy László, egy eltűntkereső, aki az eltűnés óta kapcsolatban van a családdal. 

Kapcsolódó cikk

“Az azonosítás során első a ruházat megfigyelése, majd a különös ismertetőjelek, az ékszerek, a tetoválások, a hegek keresése” – magyarázta dr. Szeles Géza, igazságügyi orvos szakértő.

A boncolás során vizsgáljuk a műtéti nyomokat, a csonttöréseket, és ekkor derül ki az is, hogy bűncselekmény történt-e a halálnál. Ha viszont nem keletkezett rajta külsérelmi nyom, esetleg valaki „csak” belelökte a vízbe, jó eséllyel sosem derül majd ki

– tette hozzá.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet