Tabáni István elmondta, nagyon szívesen szerepelne bizonyos tévéműsorokban, de őt valamiért sosem hívják, pedig mai napig számos fellépése is van.

Tabáni István, aki leginkább arról ismert, hogy 2009-ben megnyerte a Csillag születik második évadát, a Blikknek árulta el, hogy szeretne szerepelni olyan műsorokban, amik illeszkednek a személyiségéhez.

Vannak olyan műsorok, amiket látva nem is értem, miért nem jutok a szerkesztők eszébe. Ilyen a Csináljuk a fesztivált! Azt gondolom, ha én nem vagyok abba a műsorba való, akkor senki. Tényleg nem tudom, mi lehet az oka. Talán nem vagyok szimpatikus

– mondta az énekes, majd hozzátette, elsősorban zenés műsorokban tudja elképzelni magát, de igazából mástól sem zárkózna el.

Nem hiszem, hogy beköltözős realityt vállalnék, mert kétlem, hogy a többiek együtt tudnának velem élni. A látszat ellenére ugyanis nem mindig könnyű velem kijönni. Táncos műsorhoz már lenne kedvem, de nem tudom, mennyire tudnék jól teljesíteni.

Tabáni azt is elmondta, hogy a tévés szereplések hiánya ellenére nem unatkozik, ugyanis a fellépések mellett négy- és másfél éves kisfiával tölti az idejét. „Aki gyereket nevel, az tudja, hogy nem egyszerű feladat. Még kicsik a fiúk, de annál elevenebbek. Keveset alszunk, sokszor nem halljuk a saját hangunkat a sikoltozásuktól, mégis a világ legjobb dolga, hogy apa lehetek. Nélkülük üres lenne az életem. Olyan érzéseket hoznak elő belőlem, amikről nem is gondoltam volna, hogy bennem vannak” – mesélte, majd azt is elárultak, hogy feleségével szerettek volna egy kislányt is, de nem így alakult. Nyitottak rá, hogy tovább bővüljön a család, de egyelőre a két fiú minden energiájukat felemészti.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet