Mutatunk 10 találmányt, amely a nők kényelmét szolgálja

A mesterséges intelligencia, a házi robotok és az okostelefonok mind-mind azért készültek, hogy a megkönnyítsék az életünket. Ám létezik számos olyan, kisebb horderejű találmány, amelyek kifejezetten női problémák megoldására koncentrálnak, és létezésükkel forradalmasították a nők mindennapjait. A Bright Side segítségével összeszedtünk tíz zseniális ötletet, amelyért nők hada foglalja naponta imába a feltalálók nevét.

Hintacsalád

hinta család találmány
Fotó: © Bearat / reddit

Teljesen új szintre emeli a szülő-gyermek kapcsolatot ez az ötletes kialakítású hinta. A hagyományos hintákkal ellentétben, amelyek csak szolgai módon kizsákmányolják és kirekesztik a szülőt, itt ő is az élmény aktív részesévé válik. Az örök gyerekek nevében is üdvözöljük a feltalálót.

Anyu nyugodt pisiléséért

családi mosdó
Fotó: © Unknown / imgur

Aki már próbált 1-3 éves kisgyerekek mellett mosdóba menni, igazán értékelni fogja ezt a pofonegyszerű ötletet. Nincs több aggódás, hogy a gyerek felnyalja a padlót vagy megkóstolja a vécékefét a bevásárlóközpont mosdójában.

Mosdó-foglaltság kijelző

mosdó foglaltság kijelző
Fotó: © Hadouken617 / reddit

Ismét csak a Mashlow-piramis legalján elhelyezkedő szükségletünket célozza a remek találmány. A 2.0-ás változat talán majd sorszámosztós ügyfélirányító rendszerrel is rendelkezni fog. Konferenciák, szervezett autóbuszos túrák és kulturális rendezvények hölgy résztvevői már alig várják!

Az oktató fogkrém

fogkrém összetevők tanulás
Fotó:
© TheLonelyCaricature / reddit

Az élethosszig tartó tanulás jegyében készülhetett ez a közérdekű információs blokkal kiegészített termék, hogy a fogmosási idő se vesszen kárba.

Lecsúszásmentesített vállfa

lecsúszásmentes vállfa
Fotó: © amazon.com

Aki már járt ruházati boltban, vagy esetleg van otthon ruhásszekrénye, annak nem kell magyarázni a találmány létjogosultságát.

Körömlakk-állvány

körömlakk állvány
Fotó: © amazon.com

Hogy kinyerhessük az utolsó cseppet is.

Kefe-pénztárca

széf hajkefe
Fotó: © amazon.de

A pénztárca és a hajkefe szerelemgyereke ez a praktikus darab. A feltaláló valószínűleg nagy rajongója a múlt századi kémtörténeteknek, és talán a ’80-as évek kultikus strandkellékéről, a vízfelszínen lebegő, nyakba akasztható műanyag pénztárcához is fűződnek személyes emlékei.

Mágneses műszempilla

mágnesen műszempilla
Fotó: © amazon.com

Várjuk azon olvasóink fényképes jelentkezését, akik önbevallás alapján a) ízlésesen fel tudják helyezni ezt a terméket és b) jól is áll nekik. Terminátorné kivételével.

Számológépes bevásárlókocsi

számológép bevásárlókocsi
Fotó: © Nataliewithasecret / reddit

Amivel ki tudod számolni, hogy apunak a rekesz sörre már nem futotta. Vagy megcsinálhatod a matekleckét a hosszas sorban állás közben. Rendkívül hasznos!

Teleszkópos nyelű borotva

teleszkópos borotva
Fotó: © amazon.com

Kismamáknak ideális megoldás. Utánunk pedig apu jön, és leborotválja a hátát. Nincs több kifogás!

Köszönjük, Brightside!

További lifehack tippek és trükkök olvashatók a ContextUs Élet+Stílus rovatában!


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból