A Tame Impala 2015 után új dallal lepett meg minket. Hallgasd meg nálunk Patience című új dalt!

Hirdetés

Kevin Parker és csapata tegnap töltötte fel a YouTube-csatornájára az új dalukat. Azért is nagy dolog ez, mert 2015-ben hallhattunk tőlük új számot.

Kevin Parker, a Tame Impala frontembere / Fotó: Billboard

Noha két évvel ezelőtt, 2017-ben megjelentettek egy bónuszkiadást a legutóbbi nagylemezből, azok sem nevezhetők újaknak – a Currents dalaival vették fel őket.

Tame Impala: Popreform és reformpop – Lemezkritika

A Tame Impala 2010-es színre lépése egy 21. századi pszichedelikus rock színtérnek ágyazott meg, és tette mindezt bármiféle bizonytalanság vagy kétely nélkül, a műfaj velejét megmutatva a modern kor gyermekének. Ez a kockázatvállalás, melyet a múltba való visszanyúlás magában hordoz, önmagában is kiemelte az ausztrál bandát a zeneipar egyre sűrűbb, kommersz mocsarából.

De végre itt az új dal, a Patience, ami vélhetően az új lemez előszele!

Szeretem azt gondolni, hogy egy album megy a saját maga útján. Nem akarnék olyan albumot hallgatni 20 évig, amit most csináltam, mert határidős vagy bármilyen különösebb oka volt. Ez most kész lett, mert kész lett, ennyi

mondta Kevin Parker nemrég. Bár biztosan köze lehet ahhoz, hogy bejelentették az 2019-es turnéidőpontokat, és nem rossz marketing megjelentettni egy új dalt. És az is közrejátszhat ebben, hogy Kevin Parker az utóbbi időban számos kollabban részt vett, például Lady Gagával, Theophilus Londonnal vagy épp Travis Scottal. Így igen, nehéz határidőt szabni a Tame Impala új lemezéhez.

Tame Impala – Patience (Official Audio)

Listen to Patience: https://TameImpala.lnk.to/PatienceYT Subscribe to Tame Impala’s YouTube channel: https://www.youtube.com/user/tameimpalamusic?sub_confirmation=1 Listen to Tame Impala: https://TameImpala.lnk.to/TameImpalaYT Follow the Complete Tame Impala Playlist on Spotify: https://TameImpala.lnk.to/Streaming Follow Tame Impala – Instagram: http://instagram.com/tame__impala Facebook: https://facebook.com/tameimpala Twitter: https://twitter.com/tameimpala Spotify: https://open.spotify.com/artist/5INjqkS1o8h1imAzPqGZBb?si=jeyQN8NuQkeiXE2lykXyNA Apple Music: https://itunes.apple.com/au/artist/tame-impala/290242959 Soundcloud: https://soundcloud.com/tame-impala #TameImpala #KevinParker #Patience

Sajnos Magyarországra egyelőre nem jelentettek be koncertet. Jó hír viszont, hogy a Primavera Soundon, ahol két magyar zenekar is fellép, ott lesznek! Így több okból is érdemes ellátogatni Barcelonába.

Hirdetés