Egy ötven fős csoport egy egész hétvégére bent rekedt egy angol kocsmában a hóvihar miatt

Nagy-Britannia legmagasabb pontján fekvő kocsmájának izgalmas hétvégéje volt, egy hatalmas hóvihar miatt 50 vendég napokra ott ragadt.

A hóvihar miatt az egész hétvége bezártsággal telt

Mindenkinek, aki beugrott egy italra a richmondi Tan Hill Innbe, maradnia kellett az Arwen névre keresztelt hóvihar miatt, írta a 24.hu. A körülbelül 50 fős csapat szerencsére jól érezte magát, pláne, mivel egy zenekar is volt közöttük.

A kocsma szállóként is üzemel, így a személyzet extra takarókat és párnákat szedett elő, és azoknak is biztosítottak alvóhelyet, akik eredetileg csak egy italra tértek be. Főzésre is volt lehetőség, így szerencsére az intézmény tudta biztosítani az ellátást.

Felejthetetlen lett a kocsmai hétvége

Hirdetések
A beszámolók szerint a csapat filmet nézett, karaokézott, kocsmai kvízjátékokat játszottak, meg természetesen ittak, jól érezték magukat az elhúzódott hétvége alatt.

MINDIG emlékezni fogunk erre a csodálatos emberekből álló csoportra, akik összejöttek, és remélhetőleg kihívást jelentő körülmények között élvezték azt, ami mindannyiunk szerint egy életet megváltoztató élmény volt

– írta a kocsma Facebook-oldalán.

Log in or sign up to view

See posts, photos and more on Facebook.

Hétfőre a vendéglátóhelyhez vezető utat sikerült megtisztítani a hótól, így véget érhetett a kényszer bezártság.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet