Nézem Film Quentin Tarantino visszautasította a New York Times kritikáját

Quentin Tarantino visszautasította a New York Times kritikáját

Promóció

Bemutatták Quentin Tarantino legújabb filmjét, a Volt egyszer egy Hollywoodot. Vastaps fogadta a főszereplőket (Brad Pitt, Leonardo DiCaprio, Maggot Robbie) a rendező mellett. Ám a sajtótájékoztatón kritika érte Tarantinót.

Promóció
- Advertisement -

Mint a ContextUs megírta, máris Oscar-díjra esélyes filmként emlegetik a Cannes Filmfesztivál 2019-es kiírásának egyik legnépszerűbb filmjét, a Volt egyszer egy Hollywoodot. Quentin Tarantino új filmje olyan sztárokat vonultat fel, mint Brad Pitt, Leonardo DiCaprio vagy épp Maggot Robbie.

Leonardo DiCaprio Cannes Filmfesztiválon: “Quentin Tarantino az egyik utolsó, aki a mozi nagy hagyományát képviseli”

Az idei válogatás leginkább várt alkotásának főszerepeit alakító világsztárok, Brad Pitt, Leonardo DiCaprio és Margot Robbie Quentin Tarantino rendezővel együtt érkeztek meg. A Cannes Filmfesztivál 2019-es eseményén eddig nem látott tömeg érkezett Tarantino legújabb filmje bemutatójának napjára a cannes-i Croisette-re. A hollywoodi világsztárokat reggel óta várták a rajongók a fesztiválpalotába vezető 24 fokú lépcső alján.

A Volt egyszer egy Hollywood az 1960-as évek Hollywoodjába visz el minket. A film Rick Dalton (Leonardo DiCaprio) tévésztárt és társa, Cliff Booth (Brad Pitt) történetére fókuszál: megváltoztatják a filmipart. És eközben beszüremkedik a Sharon Tate meggyilkolása is, akinek karakterét Margot Robbie játssza.

Margot Robbie és Quentin Tarantino a Cannes Filmfesztiválon, május 22-én / Fotó: Getty Images

A Cannes Filmfesztiválon természetesen sajtótájékoztatót tartottak, ahol a New York Times újságírója, Farah Nayeri kritikát fogalmazott meg Tarantinóval szemben. Úgy véli Farah, hogy a Charlie Manson által meggyilkolt Roman Polanski feleségét játszó Margot Robbie igen kevés szöveget kapott, írja a Variety.

Így fog kinézni Margot Robbie Tarantino új filmjében

Sharon Tate-et Margot Robbie alakítja. Tate Charles Manson brutális gyilkosságának áldozatául esett 1969-ben. Az eset megrázta Hollywoodot és a világot. Margot Robbie korábban lelkesen beszélt arról az Indiewire-nek, hogy mennyire odavan a Ponyvaregény rendezőjéért: Az Én, Tonya színésznője nemrég posztolta az első fotót a forgatásról.

Tarantino egyszerűen annyit mondott: “Visszautasítom az állításod.” És eléggé feldúltan tűnt ezt követően az arckifejezése alapján.

Robbie már hosszabban próbált reagálni, aki elmondta, “sok időm volt felfedezni ezt a karaktert dialógusok nélkül is.” Hozzátette:

Ritkán van arra időm, hogy egy karakter szerepében ennyit időt töltsek el egyedül.

A keddi sajtótájékoztató ezen részéről videó is készült:

Variety on Twitter

Quentin Tarantino snapped at a female reporter from The New York Times who asked why Margot Robbie wasn’t given more to say or do in his latest film “Once Upon a Time in Hollywood” https://t.co/xACQXjyBu8 https://t.co/5GraEtaSyw

Promóció
ForrásVariety
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3