Ő alakítja majd a hírhedt sorozatgyilkost Tarantino új filmjében

Véget ért a hosszas keresgélés, Quentin Tarantino végre megtalálta Charles Mansonját.

Azt már régóta lehet tudni, hogy Tarantino legújabb filmje a Once Upon a Time in Hollywood Charles Manson-féle gyilkosságok köré szerveződik: főhősei, Rick Dalton (Leonardo DiCaprio), a lecsúszóban lévő western-sztár és kaszkadőre, Cliff Booth (Brad Pitt) próbálnak valahogy visszakúszni a hollywoodi csillogásba, miközben belekeverednek Manson ámokfutásába.  

A Manson-klán úgy kerül képbe, hogy Rick történetesen a Margot Robbie által megformált Sharon Tate modell-színésznő szomszédja.

Ő volt az a modell, aki Roman Polanski felesége lett, és akit 8 és fél hónapos terhesen brutálisan meggyilkoltak a Manson-féle szekta tagjai.

Itt van minden, amit a legújabb Tarantino-filmről tudni lehet / ContextUs

A történet az 1969 körüli Los Angelesben fog játszódni, ahol abban az időben a Manson család tevékenykedett. Charles Manson, aki 83 évesen halt meg, egy hétvégén több gyilkosságban is részt vett. A Vanity Fair osztotta meg a plotot, aminek szinopszisában az áll: Tarantino következő filmje egy férfi televíziós szereplőre fókuszál majd, akinek volt egy nagy sikerű sorozata, és megpróbál betörni a filmiparba.

Eddig kérdéses volt, maga Manson mennyire kap kiemelt szerepet Tarantino filmjében, de most úgy tűnik, ő is fontos figura lesz: őt hosszas keresgélés után az ausztrál Damon Herriman játssza majd, akit eddig főleg sorozatokban és kisebb szerepekben lehetett látni.

Quentin Tarantino Dolgozza Fel A Manson-Gyilkosságot / Fotó: First Post

A film várhatóan jövő év nyarán kerül majd a mozikba. Nemrég pedig kiderült, Lena Dunham. Ez a színésznő legeslegelső szerepe egy nagy stúdiófilmben.

Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból