Ahogy megírtuk, Quentin Tarantino új filmje, a Volt egyszer egy Hollywood a 60-as évek végének Los Angeles-ében játszódik. Egy nyomorgó színész (Leonardo DiCaprio) és kaszkadőr dublőrének (Brad Pitt) útját követi, akik a hírnevet kergetik az angyalok városában. Most pedig Margot Robbie is csatlakozott. Sharon Tate színésznő és modell, Roman Polanski egykori felesége jelentős szerepet játszik a film narratívájában.

Hirdetés

Sharon Tate-et Margot Robbie alakítja. Tate Charles Manson brutális gyilkosságának áldozatául esett 1969-ben. Az eset megrázta Hollywoodot és a világot.

Margot Robbie korábban lelkesen beszélt arról az Indiewire-nek, hogy mennyire odavan a Ponyvaregény rendezőjéért:

Amióta csak az eszemet tudom, nagy Tarantino-rajongó vagyok.   

Az Én, Tonya színésznője nemrég posztolta az első fotót a forgatásról. Robbie hosszú, szőke haja a Tate-éhez hasonló stílusban van kiengedve, fekete garbót, fehér miniszoknyát és gogo csizmát visel.

First look. #OnceUponATimeInHollywood @onceinhollywood

2m Likes, 10.4k Comments – @margotrobbie on Instagram: “First look. #OnceUponATimeInHollywood @onceinhollywood”

Közben Hilary Duff is posztolt nemrégiben egy nyugtalanító Instagram-szelfiet a tragikusan elhunyt színésznő karaktereként a The Haunting of Sharon Tate című független filmhez. 

Tate húga, Debra kritikusan nyilatkozott arról, hogy a filmipar mennyire elszántan akar felmelegíteni egy olyan történetet, ami a számára nagyon fájdalmas emlék.

Mindegy, ki játszik benne – ez egyszerűen ízléstelen. Szemét dolog, ahogy mindenki azon töri magát, hogy előálljon valamivel e rettenetes esemény 50. évfordulójára  

– mondta Debra a People magazine-nak.

Hirdetés