A Fekete özvegy film forgatása Budapesten zajlik, így régóta a fővárosban tartózkodik Scarlett Johansson. És ha már itt van, beugrott Tarlós István irodájába. A főpolgármester pedig nem volt rest megosztani a látogatást.

Scarlett Johansson Budapesten forgatja a Fekete Özvegy filmjét, amely vélhetően jövőre kerül a mozivásznakra. És, ha már hazánkban van, ráadásul a fővárosban, akkor meglátogatta Tarlós István főpolgármestert, írja a Bors.

Tarlós István Scarlett Johansson Fekete Özvegy Budapesten
Tarlós István És Scarlett Johansson / Fotó: Marvels Black Widow / Jay Maidment / 2019 Marvel

A lap azt írja, hogy elismerően nyilatkozott, hogy a 30 éve a városvezetői pályán dolgozó Tarlós István kerületi polgármesterként 16 évig irányította a kerületet, 9 éve pedig a fővárost, most pedig újabb 5 éves ciklusért indul.

Ők a 10 legjobban fizetett színésznő Hollywoodban / ContextUs

A Marvel filmstúdió Bosszúállók-sorozatának Fekete Özvegye 40,5 millió dollár adózás előtti bevételre tett szert 2017 júniusa és 2018 júniusa között az amerikai magazin becslése szerint. A 33 éves színésznő, aki 2017-es bevételeinek megnégyszerezésével taszította le tavalyi trónjáról Emma Stone-t, a szuperhősmozi negyedik epizódjában is visszatér a mozivászonra 2019-ben.

A találkozás során Tarlós helyettese, Szalay-Bobrovniczky Alexandra is jelen volt. Az is kiderült, hogy Scarlett Johansson és lánya az Állatkertben is jártak. Kiemelte a világsztár, hogy számos fiatal házaspár és gyerek látható az utcákon, ami öröm számára, hiszen állítása szerint ez nem minden városban van így.

Tarlós István Scarlett Johansson Fekete Özvegy Budapesten Forgatás
Tarlós István A Főpolgármester Helyettesével, Szalay-Bobrovniczky Alexandrával Együtt Fogadta Scarlett Johansson Színésznőt / Fotó: Marvels Black Widow / Jay Maidment / 2019 Marvel

A városi élet kapcsán mindketten kiemelték a környezetvédelem fontosságát és a városok szerepének átalakulását.

Scarlett Johansson szerint ártatlan Woody Allen a szexuális zaklatás vádjában

Woody Allen évek óta botrányban úszik azzal a váddal, hogy szexuális zaklatta Dylan Farrow színésznőt, akt egykori feleségének is tudhat. Ez azt is magával vonta, hogy ugyan elkészült új filmje, az A Rainy Day in New York, ám nem kapott zöld utat. Szinte pontosan egy évvel ezelőtt számoltunk be róla, hogy az Amazon jegeli a vászonra vitelét.

A találkozó végén Tarlós István nemcsak virággal köszöntötte a vendégeket, hanem különleges ajándékkal is kedveskedett: 3 ezüstérmét adott át. Az egyiken a Hősök tere, a másikon a Halászbástya, a harmadikon a Budai Várpalota látható, a hátoldalukon Budapest címerével. A színésznő meg is jegyezte, hogy a különleges ajándékot majd olyan helyre kell tennie, nehogy a kislánya megtalálja, mert még a végén könnyen elkallódhat egyik-másik érme.

Ezt üzente videóban Will Smith a budapesti rajongóknak

Mint ismert, a Gemini Man film Budapesten forog, amelyben Smith vállalta a főszerepet. Miután kiderült, Budapestre látogat a világsztár, sokan találgatásokba bocsátkoztak, vajon már a városban van-e. Nemrégiben a hivatalos Instagram-oldalán budapesti helyszínre lehettünk figyelmesek, amelyben fiának, Jadennek üzent, írja az .

Nem Johansson volt az egyetlen világsztár az elmúlt napokban, akinek budapesti látogatása hozta lázba a sajtót. Ma írtuk meg, hogy Will Smith újfent hazánkba látogat, és még a születésnapját is itt ünnepli. Sőt, koncertet is ad a jeles alkalomból.

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet