Minden várakozást felülmúlt a Queen életéről készült életrajzi dráma – tarolt a Bohém rapszódia

Minden várakozást felülmúlt a Queen életéről készült életrajzi dráma: már az első héten 50 millió dolláros bevételt hozott az USA-ban. Pedig Lady Gaga feladta a leckét, hiszen a neve elég nagy biztosíték volt a Csillag születik immár harmadik feldolgozásában.

the new trailer for the queen biopic bohemian rhapsody will rock you social
Rami Malek mint Freddie Mercury / Fotó: Geek tyrant

Rami Malek, akinek a neve a Mr. Robot című sorozatból lehet ismerős, annyira élethűen alakítja Freddie Mercuryt, hogy a Bohém rapszódiát kikiáltották minden idők második legjobban debütáló zenei filmjének. Ennél már csak a 2015-ben bemutatott Egyenesen Comptonból (Straight Outta Compton) című, szintén életrajzi dráma teljesített jobban, több mint 60 millió dolláros bevétellel.

A Queen a mai napig elég népszerű, de mivel egy 1970-es, 1980-as években aktív zenekarról beszélünk, hatalmas sikernek számít, hogy a filmre nagy részben fiatalok váltottak jegyet. Ez azért érdekes, mert a filmmel párba állított Csillag születik című filmre sokkal többen mentek el az idősebb korosztályból.

61ef1168ed8f25aa38b105b8004dd89c
Freddie Mercury életre kel a vásznon / Fotó: Yahoo

A szakértők a nézők nemének arányát is nézték az első héten. A Bohém rapszódia nők és férfiak körében szinte ugyanannyira népszerű volt. Ezzel ellentétben, Lady Gaga kétszer annyi nőt vonzott a mozikba, mint férfit. Bár azt hozzá kell tennem: a partnerét Bradley Cooper alakítja.

Bohemian Rhapsody | Official Trailer [HD] | 20th Century FOX

Now On Digital: https://fox.co/2R1S9W5 Now On Blu-ray & DVD: http://bit.ly/BohemRhapsody Bohemian Rhapsody is a foot-stomping celebration of Queen, their mus…

“Még a negatív kritika is azt mondta, hogy Rami Malek alakítása elképesztő volt” – Chris Aronson, a Fox alelnöke.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból