Betörtek Tasnádi Istvánhoz, ellopták a laptopját

A múlt hétvégén betörtek Tasnádi István íróhoz, és elvitték a laptopját a külső adathordozóval együtt, amelyen a régebbi és jelenlegi írásai voltak.

Tasnádi István dráma- és forgatókönyvíró erről a Facebookján számolt be:

„Szombat este betörtek hozzánk, elvitték többet között a laptopom, amin minden régebbi és jelenlegi munkám volt. Elvitték a külső adathordozót is, amire mindent mentettem. A darabterveim másnak nem sokat érnek, nekem igen.”

tasnádi istván laptop aranyélet drámák
Tasnádi István / Fotó: Mónus Márton / MTI

Azt is írta, hogy visszavásárolná a gépet 100 ezer forintért, és bár tudja, ennek kicsi az esélye, reméli, hogy a megosztások segítségével sikerül visszakapnia az írásait.

Log into Facebook | Facebook

Log into Facebook to start sharing and connecting with your friends, family, and people you know.

A 49 éves Tasnádi István József Attila- és Balázs Béla-díjas drámaíró 36 művének és színpadi adaptációjának eddig több mint 88 bemutatója volt a magyar színpadokon, de műveit számos országban játszották külföldön is. Tavaly adtunk hírt róla, hogy Szép Ernő-díjban részesült.

2012-től ő az HBO Terápia, 2015-től pedig az Aranyélet című sorozatok vezető írója. 1996-ban a Bárka Színház alapító tagja, 2001-ig pedig dramaturgja. 2001-től 2007-ig a Krétakör Színház rezidens drámaírója.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból