Tatár Csilla egy percre hagyta egyedül a gyerekét a tévé előtt, és máris olyan műsort került elé, amit nem szeretett volna.

Tatár Csilla közösségi média-oldalán mesélte el, hogy hiába az elővigyázatosság, gyakran szülőként nincs lehetőség rá, hogy maradéktalanul kiszűrje a nem kívánt tartalmakat gyereke életéből, írjaBlikk.

A műsorvezető elmondása szerint egy percre hagyta felügyelet nélkül hétéves gyerekét, aki egy gyerekműsort kapcsolt be magának egy videómegosztón. 

A videón fehér, hosszú ruhás lidérceknek öltözött gonosz kislányok táncolnak körbe egy kisfiút egy baljós, árnyas erdőben, aki eközben egy karddal hadonászik a boszorkányos sminket és 20 centis karmokat jelmezként viselő kislányok felé. 

Micsoda egy elmebeteg állat, aki egy gyermekeknek szóló sorozatba beletesz egy ilyen párbeszédet, és egy ilyen jelenetet, hogy 'halálba táncol' vagy 'hogy most én fejbe rúglak'. (...) Ezt biztos senki nem jelentette fel, de két anyukát vagy két apukát jelentünk...

– írta a műsorvezető 24 órán át elérhető Instagram-sztorijában.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

csuti kulcsar edina gwm

Csuti: Nekem nem jó, ha Edináék veszekszenek

Szabó András Csuti mondataiból arra lehet következtetni, hogy Kulcsár Edina és G.w.M kapcsolatában bőven akadnak mélypontok, viták és anyagi nehézségek is. Mindeközben az egykori házasok között béke és nyugalom honol.