Tatár Csilla csak a kapcsolat lezárulta után tudta meg, hogy korábbi párja megcsalta, és rákeresett az illetőre a közösségi médiában.

Bochkor Gábor műsorában a megcsalás témáját boncolgatták Shakira és Piqué viharos szakítása kapcsán, amiről az énekesnő egy dalt is írt, kijelentve, hogy volt párja alulválasztott, Twingóra cserélte a Ferrarit, írja a Blikk.

A témában a meghívott vendégek is megosztották a személyes tapasztalataikat, és Tatár Csilla bevallotta, őt is megcsalták már, de ezt csak utólag, már a szakítás után tudta meg. 

Átkeretezi utána az emlékeidet, a sok-sok együtt eltöltött évet… Szóval rákeres ilyenkor mindenki nyilván Instán, Facebookon, hogy hogy néz ki az, aki befeküdt a te ágyadba is, amikor te éppen valahol voltál, és akkor mindig jön a megdöbbenés,

“amit Shakira is megénekelt, hogy: ez hozzám képest, ez komoly!? Egy Ferrarit egy Twingóra?” – árulta el a műsorvezető, aki utána azt is elmagyarázta, mivel magyarázzák a jelenséget a pszichológusok.

Ilyenkor az van, hogy a férfiak azért választanak mindig alul, mert az alulválasztással megélhetik azt az énjüket, amit mondjuk a feleségük mellett nem. Ez a nő felemeli, csodálja őket

– mesélte Csilla. 

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet