Még válságos az állapota, de túl van az életveszélyen a Tate Modernből kilökött kisfiú

A hatóságok hétfői tájékoztatása szerint túl van az életveszélyen a londoni Tate Modern múzeum kilátóteraszáról előző nap ledobott kisfiú, bár az állapota még mindig válságos.

A hatéves gyereket vasárnap délután dobta le a 10 emelet magasból egy 17 éves tinédzser, akit emberölés kísérlete miatt a Tate Modern helyszínén őrizetbe vettek. Indítéka egyelőre ismeretlen.

tate modern baleset2
A Tate Modern a baleset idején / Fotó: The Sun

A kisfiú öt emeletet zuhant, mentőhelikopterrel szállították kórházba, de azt nem hozták nyilvánosságra, hogy melyikbe. Azt viszont közölték, hogy a fiú francia, és a szüleivel volt a múzeumban.

A rendőrség, amely szerint nincs arra utaló jel, hogy az elkövető ismerte az áldozatát, várja a szemtanúk jelentkezését.

A Tate Modern tizedik emeleti teraszáról löktek le egy hatéves fiút

London rendőrsége közölte, hogy lehajítottak egy hatéves gyermeket vasárnap a londoni Tate Modern múzeum teraszáról vasárnap, írja a . Hozzátették, hogy a bűncselekmény elkövetőjét, egy 17 éves kamaszt emberölés kísérletének gyanúja miatt őrizetbe vettek. A hatéves fiú öt emeletet zuhant a London belvárosában lévő múzeum tizedik emeleti kilátóteraszáról.

A Tate Modern az Egyesült Királyság legnépszerűbb turistalátványossága, 2018-ban 5,9 millió látogatója volt. Az intézmény szorosan együttműködik a nyomozást vezető hatóságokkal. A múzeum hétfőn kinyitott, de a kilátóteraszra nem engedték ki az embereket.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból