A szülés villámgyors volt, de néhány nappal később az újdonsült anyukát kellemetlen meglepetés érte. A postás hozta.
Épp egy rutinvizsgálatra igyekezett a High Wycombe-i otthonától 21 kilométerre fekvő kórházba, de alig 5 perccel azután, hogy a taxiba ült, váratlanul megindult a szülés a 26 éves nőnél.
Farah Cacanindin kérésére a sofőr azonnal rélépett a gázra, de hiába repesztettek 64 km/h-s sebességgel, a baba gyorsabbnak bizonyult. Naia menet közben jött a világra, minden komplikáció nélkül. Mivel a taxis értesítette a kórházat, ott már várták őket.
“A magzatvizem öt perccel az utazás megkezdése után elfolyt. A sofőr megkérdezte, hogy akarom-e, hogy megálljon. De mondtam neki, hogy vezessen tovább, mert úgy gondoltam, hogy még a szülés előtt odaérek” – mondta a fiatal nő a The Sunnak.
A babát még az autóban a kabátjába csavarta, majd a kórházban átadta az ápolóknak. “Szürreális volt. Még csak esélyem sem volt megijedni” – emlékezett a történtekre.
Majd miután hazamehetett a gyermekével, nem akármilyen meglepetés várta! Néhány nappal azután, hogy hazaért a gyermekével, az újdonsült anyukánal levelet hozott a postás. Attól a taxitársaságtól jött, amelyik a klinikára fuvarozta.
A levélhez mellékeltek egy 90 fontról (kb. 40 ezer forintnak megfelelő összegről) szóló számlát: 30 fontot (13 500 forint) kellett volna fizetnie a szállításért és 60 fontot (27 ezret) a jármű belsejének tisztításáért. “Megértem, hogy rendetlenséget csináltam, de ez egy kicsit szemtelen” – mondta ezzel kapcsolatban a nő, aki ennek ellenére megpróbálta humorosan fogadni a dolgot.

“Az a vicces, hogy a taxitársaság csak az út túloldalán van. Látom az autót, amiben szültem, a házunk előtt” – magyarázta. A társaság nem kívánt nyilatkozni a lapnak.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet