7 órát várt a kórházban, nem is kezelték, de mégis 700 dollárt számláztak ki neki

Taylor Davis fejsérülés miatt ment kórházba, de 7 óra várakozás után sem tudott egyáltalán beszélni nővérrel vagy orvossal, hazament. Azután megérkezett a 700 dolláros számla.

Hét óra várakozásért 700 dollárt fizetett

688 dollár és 35 cent (körülbelül 214 ezer forint) állt a Taylor Davisnek küldött kórházi számlán. A horribilis összeg azért furcsa igazán, mert a fiatal nő nemhogy kezelést nem kapott, de még beszélni sem beszélt egyetlen nővérrel vagy orvossal sem. Davis leadta az adatait a recepción, majd miután hét órán át várt hiába, inkább hazament, írta a Fox5 Atlanta.

Az atlantai nő azt hitte, valami félreértés történt, de amikor felhívta az Emory kórházat, közölték vele, nincs szó semmilyen tévedésről. A közel 700 dolláros számla ugyanis a kórház alapdíja. Elmondásuk szerint minden kórház rendelkezik ilyennel, bár az összeg intézményenként eltérő. A díj azért nem szokott szemet szúrni, mert a kezeléssel a több különböző tétel mellett elkerüli az emberek figyelmét.

Taylor Davis legközelebb inkább be se megy a kórházba, ha nem muszáj

Davis így kénytelen volt kifizetni a számlát, és az esetből azt a következtetést vonta le, hogy legközelebb jobban meggondolja, egyáltalán bemenjen-e a kórházba.
Az Emory kórház rövid közleményben reagált a történtekre, elmondásuk alapján kivizsgálják az ügyet, és felveszik majd a kapcsolatot a nővel.
Kapcsolódó cikk
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: email

Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk