Az Oscar-díjas rendező, Tom Hooper készítette el a Macskák című musical legújabb filmes változatát Taylor Swift énekesnővel az egyik főszerepben, írja a Collider.

Az Universal Pictures nyilvánosságra hozta a Macskák első hivatalos előzetesét. A Broadway musical adaptációját A király beszéde című drámával Oscar-díjat nyert Tom Hooper rendezi, de neki köszönhetjük A dán lány című filmet is.

Taylor Swift a Macskák című filmben/ Fotó: IMDb

A Macskák olyan nevekkel dicsekedhet, mint Judi Dench, Francesca Hayward, James Corden, Jennifer Hudson, Ian McKellen, Idris Elba vagy Rebel Wilson, tehát igazi sztárparádéra számíthat a néző. Hopper és csapata maszkokkal, sminkkel és digitális technikával varázsolták a szereplőket teljesen macskaszerűvé.

Hooper, aki korábban a Nyomorultak mozifilmes változatával már belekóstolt az adaptációk világába, a Macskák forgatókönyvét a Billy Elliot forgatókönyvírójával, Lee Hall-lal közösen írta.

A film extravagáns díszletekkel és látványvilággal rendelkezik és felvonultatja a táncstílusok széles palettáját a balettől a kortársig, a hiphopon és a dzsesszen át az utcai táncokig.

CATS – Official Trailer [HD]

This Christmas, you will believe. #CatsMovie Facebook: http://unvrs.al/catsFB Twitter: http://unvrs.al/catsTW Instagram: http://unvrs.al/catsIG Site: http://www.catsmovie.com

Az előzetes kapcsán olyan nézői vélemények is napvilágot láttak, ami szerint a Macskák trailere félelmetesebb, mint az Az – Második fejezet, írja a DesignTaxi.

Taylor Swift áll az élen a legtöbbet kereső hírességek listáján

A Forbes a 29 éves popénekes adózás előtti bevételét a 2018. június 1. és 2019. június 1. közötti egy évben 185 millió dollárra (53 milliárd forintra) becsülte. Taylor Swift legutóbb 2016-ban vezette a legjobban kereső hírességek listáját, akkor az adózás előtti éves bevétele 170 millió dollárra (49 milliárd forintra) rúgott.

A Macskák magyarországi bemutatója idén december 19-én lesz.