A 29 éves Taylor Swift megdöntötte Michael Jackson rekordját

Taylor Swift az Amerikai Zenei Díjak (AMA) gálaestjén a 25. trófeáját is begyűjtötte, ezzel megelőzve a tíz éve meghalt, ám idén újra pedofíliával vádolt Michael Jacksont, aki 24 díjjal az eddigi csúcstartó volt.

Az Amerikai Zenei Díjakról a rajongók szavazatai döntenek. A Los Angeles-i Microsoft Színházban megrendezett háromórás gálán Taylor Swift az év előadója és az évtized előadója kategóriát is megnyerte, emellett ő lett a szavazók kedvenc pop/rock női előadója, kedvenc felnőtt kortárs előadója, és Lover című albumát választották a rajongók a kedvenc pop/rock lemezüknek – írja az MTI.

taylor swift lover instagram rekord michael jackson
Taylor Swift / Fotó: Andrew H. Walker / Shutterstock

A 29 éves Swift az év előadója mezőnyben olyan kollégáit szorította maga mögé, mint Ariana GrandeDrakeHalsey és Post Malone.

Taylor Swift az évtized korszakos zsenijévé vált, megkapta az AMA díját

Taylor Swift akkora világhírnek örvend, hogy ha a Google-ön a legfelkapottabb keresések akarjuk megtekinteni, az ő nevét adják meg példának. Ám ezentúl elmondhatja magáról, hogy az évtized előadója. taylor swift lover, taylor swift wiki, taylor swift instagram, taylor swift shake it off, taylor swift me

Az énekesnő az estén Lover című díjnyertes albumának számait énekelte nagy sikerrel.

  • Az év új előadója díjat Billie Eilish vehette át. A 17 éves énekesnő, aki a színpadra lépve All the Good Girls Go to Hell című számát adta elő, a rajongóktól a kedvenc alternatív előadó díjat is megkapta.
  • Shawn Mendes és Camilla Cabello együtt adta elő a Senorita című dalt, amellyel az együttműködés révén mindketten díjazottak lettek.
  • A kedvenc pop/rock férfi előadó díját Khalid kapta, a rajongók kedvenc pop/rock száma Halsey dala, a Without Me lett, a pop/rock-együttesek közül pedig a BTS vitte el a díjat.
  • A rap/hiphop mezőnyben Cardi B nyert, a stílus lemezei közül pedig Post Malone a Hollywood’s Bleeding című albumával lett díjazott.
  • A country mezőnyben a rajongók Carrie Underwoodot választották kedvenc énekesnőjüknek, Kane Brownt pedig kedvenc énekesüknek.

Az ABC tévécsatornán élőben sugárzott díjátadó gálát az Ciara R&B-énekes vezette.

Taylor Swift is Named Artist of the Decade at the 2019 AMAs – The American Music Awards

The legendary Carole King presents the award for Artist of the Decade to Taylor Swift at ‘The 2019 American Music Awards.’ Watch performances and highlights …

A műsor Selena Gomez fellépésével kezdődött, aki vesetranszplantációja után először szerepelt élő tévés adásban.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból