Hallgatom Taylor Swift okkal áll ki a LMBTQ-emberekért, pedig nemrég...

Taylor Swift okkal áll ki a LMBTQ-emberekért, pedig nemrég még mélyen hallgatott

Taylor Swift azon sztárok egyike, akinek fontos, hogy a kisebbség tagjai is ugyanolyan jogokban részesüljenek, mint bárki más. Azonban volt olyan időszak, amikor mélyen hallgatott, de egy beszélgetés barátjával, Todrick Hall-lal, ráébresztette, sokkal nyitottabban kellett volna kezelnie ezt a kérdést. Swift így is tett, aminek köszönhetően kérése egész magas körökbe is eljutott.

- Advertisement -

Taylor Swift nemrégiben megjelent számában, a You Need to Calm Down című dalban a queer-közösség nagyjai jelennek meg. A videóklipben egy konkrét kérés is megjelenik, amiben Swift arra kéri a rajongókat, hogy írják alá a petíciót az esélyegyenlőségi-törvény elfogadásáért.

Swift szerint ugyanis mindenki diszkriminációban részesül, aki nem fehér bőrű heteroszexuális férfi. Ez egyértelműen felháborította az énekesnőt, aki szintén megvetésben részesült, miután a 2016-os választások során nem állt ki a politikai problémák mellett.

Taylor Swift / Fotó: Glamour

Swift egy szintén énekes barátjával, Todrick Hall-lal beszélgetett éppen, amikor a férfi feltette neki a kérdést: mit tenne, ha kiderülne, a fia meleg? Az énekesnő akkor jött rá, előtte nem állt ki elég hangosan az LMBTQ-problémák mellett. Swift a Vogue magazinnak mesélt az esetről, egyben a Kim Kardashian-nal való összeütközéséről is beszélt. Ugyanis a szintén 2016-ban történt eset után Swiftnek kizárólag a zene segített egészségesnek maradnia.

Nem hiszem, hogy annyira sokan tudnák, milyen is az, amikor emberek milliói nyíltan utálnak

– emlékezett vissza Swift.

Taylor Swift levélben kéri Tennessee állam szenátorát az LMBTQ-jogok visszaállítására

Taylor Swift jelenleg Tennessee államban él, és mivel szívén viseli az LMBTQ-közösség ügyeit, egy nyílt levelet írt a republikánus szenátornak, Lamar Alexandernek. A levélben arra kéri a politikust, hogy védje meg az LMBTQ emberek jogait és támogassa az esélyegyenlőség törvényét. Swift elmondása szerint Amerika nem védi meg a saját embereit, és azoknak, akik az LMBTQ-közösségbe tartoznak, félelemben kell élniük.

Az énekesnőt rengetegen törölték akkoriban követési listájukból, nem beszélve a gyűlölködő üzenetekről. Ez senkinek nem könnyű, Swiftnek ezért különösen fontos volt, hogy megőrizze mentális egészségét. Ebben segített neki a zene, amely terápiás módon tartotta a lelket az énekesnőben. Legújabb albuma, a Lover, augusztus 23-án jelenik meg. Az egyik szám, amely a The Man címet kapta, arról szól, milyen lenne Swift élete férfiként.

Promóció

legnépszerűbbek

Ezek a legjobb Tarantino-filmek a Rotten Tomatoes szerint

A Rotten Tomatoes-on a közönség értékelései alapján így rangsorolták Tarantino filmjeit.

Bödőcs Tibor: „Hugyozzál Hölgyet hermelinnel a hóba, hülyegyerek!” – Így veti a képzőművészetbe magát Bödőcs

Bödőcs Tibor humoristának október elején jelent meg második könyve, a Meg se kínáltak. Korábban már elolvastuk, „megkritizáltuk”, most pedig kiszemezgettük belőle a képzőművészethez – kulturális magazin révén – kötődő legjobb idézeteket.

a szerk. ajánlása

Ilyen lenne, ha a kedvenc filmjeleneteinket a kedvenc Disney-karaktereinkkel vegyítenénk

A Disney-figurák jól mutatnak a hollywoodi filmek jeleneteiben is

Ezekre az előadásokra küldenék el a politikusokat a színészek

"Kásler Miklósnak szeretném ajánlani a 10 című előadásunkat, mert az a tízparancsolatról szól", mondja Sodró Eliza.

Ez a 100 legjobb könyv, amelyek átformálták a világot – A 10 legjobb ifjúsági regény

A BBC összeállította minden idők legnagyobb hatású angol nyelvű regényeinek 100-as listáját. Cikksorozatunk hetedik részében a tíz legjobb ifjúsági regényt mutatjuk be.

most pörög

Lovasi András a Fidesz mellé állt a győri választásban

„Szóval ha a Fidesz minden jelöltje olyan lenne, mint Dézsi Csaba András, akkor én Fidesz-szavazó lennék” – mondta Lovasi András.

Meghalt Kobe Bryant

Halálának oka sajtóértesülések szerint helikopterbaleset.

Így ver át Hollywood! Megmutatjuk, valójában mit látnál egy forgatáson!

Különböző filmek példáin mutatjuk meg, hogyan forgatnak egy-egy filmjelenetet a valóságban.

Gyereksztárok, akik a szemünk előtt nőttek fel

Palvin Barbara barátját Adam Sandler is nevelte a filmvásznon.

Kate Moss hasonmása vonult a Vetements divatbemutató kifutóján

Rajta kívül még számos sztár alteregója is felvonult.

ez is érdekeltéged
<3