Követem Sztárok Taylor Swift minden bajba jutott rajongójának egyenként több mint...

Taylor Swift minden bajba jutott rajongójának egyenként több mint 1 milliót küld

Promóció

A koronavírus-járvány alatt Taylor Swift is a szívén viseli nehéz sorsú embertársai helyzetét. Így jótékonykodott 2020 márciusában rajongói között és szűkebb pátriájában.

Talpon maradhat a legendás bolt

Promóció
- Advertisement -

Bár Taylor Swiftet nem nagyon láttuk még titokban indie lemezboltokban böngészgetni, mint például a köztudottan „lemezboltkóros” Elton Johnt, ez nem jelenti azt, hogy nem érdekli ezen üzletek fennmaradása és prosperálása. A Grimey’s, Swift szülővárosának, Nashville-nek legendás lemezboltja pár napja erősítette meg a hírt, hogy a sztár jelentősebb összeget adományozott az alkalmazottai részére a koronavírus-járvány miatti bezárás okán.

Taylor Swift / Fotó: Christopher Polk / Variety / Shutterstock

A Variety számolt be arról, hogy a Rolling Stone magazin megkereste és megszólaltatta a váratlan támogatás kapcsán Doyle Davis tulajdonost.

Nagyon meglepődtünk, én teljesen elképedtem, amikor Taylor Swift  sajtósa megkeresett minket és felajánlotta anyagi segítségét a világjárvány okozta nehézségeink miatt. Nem hittem volna, hogy egyáltalán a látókörében van az üzletünk. Azt tudtam, hogy a közelmúltbeli természeti katasztrófák után jelentős összeget adományozott. Most szülővárosának egyik kedvelt kisvállalkozásán segített

– nyilatkozta a lapnak Doyle. Elmondta, hogy az énekesnő felajánlotta, hogy fedezi az alkalmazottak egészségbiztosítási költségeit három hónapra.

Taylor Swift az évtized korszakos zsenijévé vált, megkapta az AMA díját

Taylor Swift akkora világhírnek örvend, hogy ha a Google-ön a legfelkapottabb keresések akarjuk megtekinteni, az ő nevét adják meg példának. Ám ezentúl elmondhatja magáról, hogy az évtized előadója. taylor swift lover, taylor swift wiki, taylor swift instagram, taylor swift shake it off, taylor swift me

Egy ilyen támogatás mellett már tud azzal foglalkozni a tulajdonos, hogy a kisvállalkozások számára kínált hitellehetőségeket böngéssze. Hitelből már az üzlet bérleti díját, az eladók bérköltségét és egyéb költségeket is tudná fizetni.

Kedves rajongóm, engedd meg, hogy kisegítselek 3000 dollárral

A Grimey’s egy immár két évtizedes múltra visszatekintő intézmény Nashville-ben, Amerika egyik legismertebb lemezboltja, ahol gyakran szerveznek az előadók számára közönségtalálkozókat, dedikálásokat. Miután az önkormányzat a járványellenes intézkedéseivel bezáratta a nem alapvető szükségleteket kielégítő boltokat, az üzlet Instagramon élőben közvetítette a helyi sztár, Lilly Hiatt új albumának bemutatóját. A lemezbolt az online térben továbbra is értékesít.

To celebrate the release of her fantastic new record @lillyhiatt will perform a few songs for everyone at 4:30 PM this afternoon! Catch the performance via live stream on our Instgram page starting at 4:30 PM CT. #WalkingProof is officially out today from @newwestrecords & is available at your fave indie records shops (including this one as soon as we reopen). 💙🌈🌟🎸 #lillyhiatt #nashvillerocks #supportyourlocalrecordstore

319 Likes, 8 Comments – Grimey’s New & Preloved Music (@grimeys) on Instagram: “To celebrate the release of her fantastic new record @lillyhiatt will perform a few songs for…”

Taylor Swift a nehéz helyzetbe került rajongóiról sem feledkezett meg. Több mint egy tucatnyi rajongó számolt már be arról, hogy az énekesnő megkereste őket privát üzenetben, miután arról számoltak be közösségi oldalaikon, hogy mennyire nehéz anyagi helyzetbe kerültek a járvány miatt. A sztár fejenként 3000 dollárt utalt a számlájukra. Ezeket az akciókat Swift nem verte nagydobra. A Feeding America jótékonysági szervezetet és az Egészségügyi Világszervezetet viszont nyíltan támogatta, és rajongóit is arra kérte, hogy aki megteheti, tegyen úgy szintén.

A járvány előtt még mindenki azt gondolta, hogy a március első napjaiban érkezett tornádók pusztítása lesz a legnagyobb csapás, amellyel a városnak szembe kell néznie 2020-ban. Taylor Swift pár nappal a katasztrófa után 1 millió dollárt utalt a Közép-Tennesse Katasztrófavédelmi Alap számára.

A ContextUs is számos akcióról számolt már be, amikor sztárok ajánlották fel anyagi segítségüket a koronavírus-járvány kitörése óta. Rihanna, Kayne West vagy Elon Musk is az elsők között lépett akcióba, de még a brit egészségügyi dolgozók – munkájuk mellett – is gondolnak mások megsegítésére.

Promóció
ForrásVariety
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3