Taylor Swift legfrissebb, újraalkotott lemeze, a Red főként az összetört szívű rajongóknak kedvez majd.

A második re-kreált albuma lesz

Taylor Swift annak apropójából indította el az újraalkotós sorozatot, hogy a régi lemezkiadója, a Big Machine a Scooter Braun sztármenedzser tulajdona lett, amivel együtt Swift első hat albuma is a tulajdonába került. Erről részletesebben itt írtunk.

A hatalmas botránynak kirobbanása után Swift úgy döntött, felveszi újra mind a hat lemezt és kiadja őket. Mint mondta, ezek az ő dalai, az ő szövegei, természetes, hogy 100%-ban rendelkezni akar felettük. Az első rekreált album, a Fearless (Taylor’s version) volt, ami 2021 áprilisában jelent meg. Idén novemberben pedig jön a következő, írja a Pitchfork.

Az énekesnő Insagram-oldalán egy összetört szívű emberhez hasonlította a Red című albumot, mert ugyanúgy darabokra volt hullva, de valahogy lehetett látni, a végére boldog és szabad lesz. Azt írta, “mindig azt mondtam, hogy az összetört szívű ember számára a világ teljesen más”. Szerinte olyankor a világ máshogy, más ütemben mozog. 

“Egy összetört szívű ezer apró érzelmen megy át nap mint nap, törekedve arra, hogy ne kapja fel a telefont csak azért, hogy hallja azt az ismerős hangot” – írta a bejegyzésében. 

Hozzátette, nem tudja biztosan, hogy a gondolatait öntötte-e bele az albumba. Hallva a rajongókat, ahogy szenvedélyesen éneklik a dalok szövegeit, nem tudja, az talán az idő volt-e a felelős a gyógyulásért. Mindenesetre útközben ez megtörtént. Ennek köszönhetően november 19-én hallható lesz mind a 30 dal, ami a Redre készült és lesznek köztük olyanok is, melyek tízpercesek. 

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet