Hallgatom Taylor Swift Folklore albuma egy nap alatt több mint...

Taylor Swift Folklore albuma egy nap alatt több mint 1 millió példányban kelt el

Promóció

Taylor Swift a napokban jelentette be meglepetésalbumának, a Folklore-nak a megjelenését, amely alig 24 óra alatt több mint 1,3 millió példányban kelt el világszerte.

Rekordot döntött az énekesnő

Promóció
- Advertisement -

Taylor Swift nemrég jelentette be, hogy új albumot jelentet meg Folklore címmel, amely a megjelenése után máris hatalmas siker lett. A lemez globális szinten is számos rekordot döntött: 35 milliós letöltéssel a legtöbbet streamelt popalbum lett az Apple Music-on 24 óra leforgása alatt. A Spotify-on pedig az első napon több mint 80 milliós letöltéssel büszkélkedhet a női előadók között. A Folklore Amerikaszerte és világszinten is hatalmas streaming rekordokat ért el az Amazon Music platformon, alternatív és független kategóriában, írja a Variety.

Taylor Swift / Fotó: Republic

A végleges eladási adatok még nem állnak ugyan rendelkezésre, de máris leszögezhető, hogy Taylor Swift albumának megjelenése a 2020-as év egyik legnagyobb durranása, olyan albumokkal együtt, mint The Weeknd After Hours lemeze vagy a múlt héten Juice WRLD Legends Never Die címmel megjelent posztumusz albuma.

Nem gondolkodott sokáig a megjelenésen

A Michael Jackson rekordját is megdöntő Taylor Swift közösségi oldalain jelentette be az új lemezének megjelenését.

Taylor Swift – exile (feat. Bon Iver) (Official Lyric Video)

Official lyric video by Taylor Swift feat. Bon Iver performing “exile” – off her album ‘folklore.’ Album available here: https://store.taylorswift.com ►Subsc…

„Ez egy teljesen új album olyan dalokkal, amelyekre büszke vagyok, amelyekben a hóbortjaim, az álmaim, félelmeim és elmélkedéseim is belekerültek… Tavaly valószínűleg sokat gondolkodtam volna, mikor a legalkalmasabb megjelentetni ezt a zenét, de azok az idők, amelyekben most élünk figyelmeztetnek arra, hogy semmire sincs garancia. Úgy éreztem, ha valamit szeretnék megtenni, akkor azt szabadjára kell engednem a világban. Ez az egyetlen dolog, amit a bizonytalanság ellen tenni tudok” – nyilatkozta az énekesnő.

Promóció
ForrásVariety
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3