Nézem Film A Netflix ismét Twitteren üzent a nézőknek: ne istenítsenek...

A Netflix ismét Twitteren üzent a nézőknek: ne istenítsenek egy sorozatgyilkost!

Promóció

A Netflixnek valahogy nem indult jól ez az év. Pedig a legjobb sorozatokat tudhatja magáénak és filmek terén sem kell szégyenkeznie. Bár tény, nem lehet mindig minden tökéletes.

Promóció
- Advertisement -

A médiaszolgáltatónak először a #BirdBoxChallenge miatt kellett figyelmeztetnie a nézőket, ha lehet, egy film miatt ne öljék meg magukat. Most pedig ismét bejelentést tettek a Twitteren. Ugyanis a négyrészes, Ted Bundyról szóló mini sorozatra nem várt reakciókat adtak a nézők.

Néhány embert meg lehet vezetni a kinézettel / Fotó: Giphy

 

Ted Bundy Amerika egyik legkegyetlenebb sorozatgyilkosaként írta be magát a történelembe. Legalább 30 ártatlan nő életét vette el, mielőtt 1989-ben, Floridában kivégezték.

A Netflixnek Joe Berlinger rendező most egy mini dokumentumsorozatot (Conversations with a Killer: The Ted Bundy Tapes) és egy hamarosan megjelenő filmet (Extremely Wicked, Shockingly Evil, and Vile) is forgatott Bundyról.

Utóbbiban Zac Efron alakítja Bundyt.

Zac Efron Amerika egyik legrettegettebb sorozatgyilkos, Ted Bundy bőrébe bújik

Az Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile rendezője, Joe Berlinger érdekes aspektusból nyúlt a témához. Az 1970-es évek Amerikájában legalább 30 nőt meggyilkoló Ted Bundy ellentmondásos figura volt. Legalábbis abból a néhány morzsából, amit megtudtunk a filmről, ezt a látszatot festi. Berlinger Bundy felesége, Liz Kloepfer szemszögéből mondja el a történetet.

A dokumentumfilm hatására néhányan „szexi és jóvágású” szavakkal illették a hírhedt gyilkost. Persze voltak, akik pszichopatának nevezték – utóbbi, lássuk be, találóbb – vagy rossz apának.

Ezért a Netflix finoman megkérte a nézőket, hogy vegyék figyelembe, Bundy mégiscsak egy őrült gyilkos volt. Nem kellene pozitívan beállítani, még kommentekben sem, ráadásul rengeteg szexi férfi rohangál, akik nem sorozatgyilkosok.

Efron egyébként megosztott néhány háttérinfót. A felkészülés során beszélt a gyilkoshoz közel álló emberekkel. Számukra az volt a legijesztőbb, hogy egy ilyen jóképű, kedves, okos ember ilyen szörnyű tettekre volt képes.

Nézd meg a dokumentumfilm előzetesét!

Conversations with a Killer: The Ted Bundy Tapes | Official Trailer [HD] | Netflix

“I’m not an animal and I’m not crazy… I’m just a normal individual.” – Ted Bundy Get inside the twisted mind of America’s most notorious serial killer in his own words. Conversations with A Killer: The Ted Bundy Tapes only on Netflix January 24th, 2019.

Promóció
ForrásDesigntaxi
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3