Követem Design A Chanel először alkalmaz transznemű modellt új kampányában

A Chanel először alkalmaz transznemű modellt új kampányában

Promóció

A divatvilág egyre nyitottabb és elfogadóbb a kisebbségek felé, ami azért is óriási szó, mert a divat az egyik legnagyobb kifejezőerő a világon. A Chanel legújabb szépségkampányában Teddy Quinlivan-t, egy transzszexuális modellt kért fel szereplőnek.

Promóció
- Advertisement -

Teddy Quinlivan olyan nagynevű márkáknak állt modell, mint a Chanel, a Gucci és a Louis Vuitton. 2017-ben nyíltan felvállalta transzneműségét, ami után pozitívan tapasztalta, hogy munkaadói továbbra is igényt tartanak a munkájára. A kifutók és a címlapok sem maradtak el, ez erőt adott számára, hogy végre tényleg önmaga lehet. Ugyanis, ahogy ez lenni szokott, már az iskolában csúfolták, bántalmazták, még saját apja sem fogadta el másságát.

Teddy Quinlivan a Chanel szépségkampányában / Fotó: Yahoo Lifestyle Singapore

Szerencsére édesanyja másképp gondolkodott, ezért lehetséges, hogy Teddy ma már nőként sikeres modellnek számít. Egyik legnagyobb sikerének pedig a Chanel idei szépségkampányát tartja, amelyben ő kapta a főszerepet. Quinlivan elmondása szerint egész élete egy nagy harc volt, de most végre elérkezett a győzelem ideje.

Úgy találom, már nem sírok a szomorú dolgok miatt, de nem érdekes, amikor könnyekben törünk ki a győzelem pillanatában? Ez volt az egyik győzelmi sírás az én esetemben

– mesélte Quinlivan.

Nem az én testem: Transzneműség a filmvásznon / ContextUs

Az elmúlt években számos, a transzneműség témáját feldolgozó film látott napvilágot. Úgy látszik, ahhoz még mindig nem elég, hogy bátrabban nyúljanak egy-egy ilyen történethez. Öt olyan filmet mutatunk, amelyek valamiért kiemelkednek a többi, hasonló alkotás közül. Mindegyik más-más szemszögből dolgozza fel

A modell szerint ez egy izgalmas időszak az LMBTQ-közösség számára. Egyre többet érnek el, egyre többen figyelnek rájuk. Quinlivan hozzátette, végre megérte az a sok szenvedés, a sok munka. Története példa és remény azok számára, akiknek nincs a közelükben egyetlen támogató sem, és másságuk miatt elveszettnek érzik magukat.

Promóció
ForrásDesigntaxi
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3