A Terrorelhárítási Központot egy túszdrámához hívták ki, de ehelyett csak egy drogoktól hallucináló férfit találtak a helyszínen.

Egy férfi telefonon hívta ki a rendőrséget múlt hét hétfőn, azt állítva, hogy kétszer meglőtték, foglyul ejtették a lakásában, és az elkövetők azóta is az otthonában tartózkodnak, de kiderült, az egész csak hallucináció volt, írja a Szeretlek Magyarország.

Lezárták a területet, a társasházban lezárták az áram-, és gázszolgáltatást, és mentőegységet is hívtak. Viszont miután a TEK belépett a lakásba, nyomát sem találta se a támadóknak, se a lőtt sebeknek. A 31 éves bejelentőn kábítószer-használat jeleit észlelték, és otthonában találtak is drogot.

A férfi ellenállt a rendőrségi intézkedésnek, így megsérült az alkarja és az álla. Végül kórházba szállították a kábítószer-használat miatt. 

Komoly büntetésre számíthat, ugyanis a hatóságok félrevezetése miatt eljárást indítottak ellene, és a rendőri művelet többszázezer forintos költségeit is neki kell majd kifizetnie.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet