VOLT Fesztivál: Telt házas lesz az Iron Maiden-koncert

Elfogytak a napijegyek az Iron Maiden VOLTos koncertjére. Június 28-án, a Telekom VOLT Fesztivál csütörtöki napján lép fel Sopronban a Iron Maiden. Erre a napra azonban napijegyet már nem lehet kapni.

Bérlet még korlátozott számban kapható, amivel természetesen az Iron Maiden koncertet is megnézhetjük. Aki mindenképpen szeretne idén a VOLTon fesztiválozni, érdemes mihamarabb beszerezni a jegyét, mert nem csak a Maiden napra.

p01bqkyt
Az Iron Maiden a VOLT Fesztivál csütörtöki napján lép színpadra / Fotó: BBC

De a többi koncertre is nagy az érdeklődés. Mint ismeretes, az idei VOLTon fellép – többek között – a Depeche, Iron Maiden, az Avenged Sevenfold és a Limp Bizkit is.

Iron Maiden – The Trooper

You’ll take my life but I’ll take yours too You’ll fire your musket but I’ll run you through So when you’re waiting for the next attack You’d better stand th…

Sőt, a Hurts, Steve Aoki, a Hollywood Undead, Redfoo, a Clean Bandit, a Skillet, The Kills, Alan Walker, Rudimental (dj set). Nem lenne VOLT Fesztivál a legismertebb hazai előadók nélkül! Ott lesz Ákos, a Tankcsapda, a Quimby, a Halott Pénz, a Wellhello vagy Majka & Curtis is, hogy csak néhányt említsünk. 


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból