Követem Élet + Stílus A férje szerint túl sok volt a nő ruhája...

A férje szerint túl sok volt a nő ruhája egy temetésre

Promóció

Nehéz temetésre öltözni, főleg, ha nem ismered jól a gyászolókat. Egy nő nem tudott dűlőre jutni, mivel a férje szerint túl sok volt a ruha, amit viselni szeretett volna. Végül az internetet hívta segítségül.

Promóció
- Advertisement -

A név nélkül segítséget kérő nő egy ASOS-on talált fekete ruhát akart felvenni a temetésre. Állítása szerint alacsony, így tulajdonképpen térdig érő darabról van szó. A hölgy férje azonban úgy gondolta, nem illik egy temetésre, írja a Mirror.

Túl “meztelen” volt, így nem léphetett be a Louvre ajtaján egy influenszer

Az ausztrál Instagram-influenszer, Newsha Syeh is így járt, akiről, mint kiderült, túl kihívóan öltözött fel. A Cosmopolitan szerint egy már azóta törölt Instagram-posztban mérgelődött Newsha Syeh-re. Rita Ora mindig is a bevállalós stílusáról és az extrém rucijairól volt híres, de néha még így is ki tudja akasztani a rajongóit.

Egy szülőknek szóló fórumon, a Mumsneten kérte ki az emberek véleményét az anyuka. Azért ragaszkodott a ruhához, mivel nem szeretett volna újat venni. Sállal és harisnyával akarta hordani, és egyáltalán nem értette a férj véleményét.

A nő férje szerint túl sok volt a ruha a temetésre / Fotó: ASOS /

A nő kérdése megosztóvá vált. Sokan gondolták, hogy a ruha tökéletesen megfelelő egy temetésre, mások inkább egy egyszerűbb darabra szavaztak volna. Az ellentábor válaszaiban felmerült, hogy sokan ezt a ruhát inkább egy bulizós estére választanák. De azt is kiemelte valaki, egy temetésen a gyászolók általában észre sem veszik, mi van rajtunk, így tulajdonképpen teljesen mindegy, mit visel az ember.

Autós temetés időszűkében lévő gyászolóknak / ContextUs

A Japan Times írta meg, hogy a Kankon Sousai Aichi Csoport Uedában, Nagano középső részén megnyitotta a kapuit az időszűkében lévő gyászolók előtt. A vendégek egy ablakhoz hajtanak a kocsijukkal, ahol érintő-képernyőre írják a nevüket és üzenetet hagynak, majd befizetik a részvénynyilvánításért fizetendő összeget.

Végül a mellette érvek nyertek, a nő kommentben jelezte, a tárgyalt ruhát fogja felvenni.

Promóció
ForrásMirror
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3