Gara Sullivan kellemetlen meglepetésre ébredt, a tengerimalac úgy döntött, megigazítja a frizuráját.
A lány TikTok-videóban mesélte el, hogy amikor részeg, általában kiengedi kopasz tengerimalacát, és a földön fekve alszik az állattal.

Hálaadás estéjén megbánta a furcsa szokást, hiszen a tükörbe nézve azzal szembesült, a tengerimalac lerágta tincseit, írta a 24.hu. Különösen bosszantónak gondolta, hogy az állat még csak meg sem ette a hajat, csak lerágta, majd otthagyta a földön.

Gara Sullivan (@garasullivan) on TikTok

1.5M Likes, 15.4K Comments. TikTok video from Gara Sullivan (@garasullivan). So sometimes when I'm drunk i like to get my naked guinea pig out and sleep with her on the floor lol i know crazy. So on thanksgiving day i wake up to pee and catch a glimpse of myself in the mirror.

Gara az eset után úgy döntött, véget vet ennek a szokásnak, így is majd’ egy évet kell majd várnia, mire eléri a régi hosszt.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

csuti kulcsar edina gwm

Csuti: Nekem nem jó, ha Edináék veszekszenek

Szabó András Csuti mondataiból arra lehet következtetni, hogy Kulcsár Edina és G.w.M kapcsolatában bőven akadnak mélypontok, viták és anyagi nehézségek is. Mindeközben az egykori házasok között béke és nyugalom honol.