Egy férfi nem volt hajlandó átadni a helyet egy nyolchónapos nőnek, amin a kezét pihentette.

A kismama a Redditen mesélte el, hogy egy fáradt nap után szeretett volna leülni a buszon egy jól öltözött férfi melletti ülésre, de a férfi nem volt hajlandó elvenni róla a kezét, írjaMirror.

A nő megkérte, hogy vegye el a kezét, hogy le tudjon ülni, de a férfi azt válaszolta neki, hogy a hely “foglalt”. Mikor a nő megkérdezte, ki által foglalt, a férfi annyit mondott, hogy a keze által. A nő azt hitte, a férfi viccel, így újra megkérte, hogy vegye el a kezét, de a férfi elintézte annyival, hogy a nő “terhessége nem az ő problémája”.

Ezután a nő megelégelte a helyzetet, és egyszerűen ráült a kezére, mire a férfi elkezdett vele kiabálni, és azt mondta, hogy a nő tiszteletlen és illetlen volt vele. A nő nem visszaveszekedett, de ezután a férfi leszállt a buszról, és a kismama kellemetlenül kezdte érezni magát. 

Miután a nő hazaért, elmesélte a férjének, mi történt, és a férfi egyetértett abban, hogy a kismama viselkedése nem volt megfelelő. A kommentelők a nővel értettek egyet, és kifejezetten viccesnek tartották az esetet.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet