Senki sem szereti, ha idegenek kéretlen tanácsokat osztogatnak neki. Valamiért a terhes nőknek mégis mindenki szereti megmondani, mit és hogyan csináljon vagy ne csináljon. Nem történt ez másképp most sem.

Az idegen kioktatta a terhes anyukát, hogy ezt nem szabadna ilyenkor ennie

A Mirror szerint egy anyukáknak szóló fórumon osztotta meg a várandós nő a történetét. Nem volt ideje reggelizni az orvosi időpontja előtt, ezért útközben vett magának egy sós, olajos harapnivalót, amit a buszmegállóban kezdett elfogyasztani.

Rövidesen egy idegen nő jelent meg előtte, aki közölte vele, nem szabadna ilyenkor ezt ennie. A nő azt mondta, hogy várandós, és azt eszik, amit akar, akkor, amikor csak szeretné.

Minden előzmény nélkül úgy beszélt vele, mintha az ötéves gyereke lenne

Az idegen nem fogadta jól a nő válaszát, udvariatlannak nevezte, és közölte, rossz anyuka lesz belőle. A nő a fórumon kérdezte meg, benne van-e a hiba, amiért úgy gondolja, az idegen volt udvariatlan, amiért minden előzmény nélkül gyerek módjára leteremtette őt.
A hozzászólók egyetértettek a posztolóval, és maguk is elmesélték a saját történetüket. Volt, akit azért szóltak le, mert megittak egy dobozos light kólát. Egy kommentelő azt írta, vannak emberek, akik annyira magányosak, hogy bármi áron interakcióba lépnek másokkal.

A vécékagylóba szülte meg a gyerekét egy nő, mert nem tudta, hogy terhes

Már nem tudták megmenteni a csecsemőt.

Tovább olvasom »
Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet