A buszmegállóban evett pár falatot a terhes nő, egy idegen kioktatta miatta

Senki sem szereti, ha idegenek kéretlen tanácsokat osztogatnak neki. Valamiért a terhes nőknek mégis mindenki szereti megmondani, mit és hogyan csináljon vagy ne csináljon. Nem történt ez másképp most sem.

Az idegen kioktatta a terhes anyukát, hogy ezt nem szabadna ilyenkor ennie

A Mirror szerint egy anyukáknak szóló fórumon osztotta meg a várandós nő a történetét. Nem volt ideje reggelizni az orvosi időpontja előtt, ezért útközben vett magának egy sós, olajos harapnivalót, amit a buszmegállóban kezdett elfogyasztani.

Rövidesen egy idegen nő jelent meg előtte, aki közölte vele, nem szabadna ilyenkor ezt ennie. A nő azt mondta, hogy várandós, és azt eszik, amit akar, akkor, amikor csak szeretné.

Minden előzmény nélkül úgy beszélt vele, mintha az ötéves gyereke lenne

Hirdetések
Az idegen nem fogadta jól a nő válaszát, udvariatlannak nevezte, és közölte, rossz anyuka lesz belőle. A nő a fórumon kérdezte meg, benne van-e a hiba, amiért úgy gondolja, az idegen volt udvariatlan, amiért minden előzmény nélkül gyerek módjára leteremtette őt.
A hozzászólók egyetértettek a posztolóval, és maguk is elmesélték a saját történetüket. Volt, akit azért szóltak le, mert megittak egy dobozos light kólát. Egy kommentelő azt írta, vannak emberek, akik annyira magányosak, hogy bármi áron interakcióba lépnek másokkal.
Kapcsolódó cikk
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: email

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet