James Cameron és Linda Hamilton visszatérnek a franchise-hoz, de Schwarzenegger sem marad ki legújabb Terminátor-filmből.

Hirdetés

Megérkezett a Paramount Pictures gyártásában készülő film első hivatalos előzetese, a Terminátor: Sötét végzet, írja a Hollywood Reporter. A film moziplakátja már a sötét vég közeledtét hirdeti. A két húzónév visszatérése a franchise-hoz fontos elme tehát a film népszerűsítésének.

Terminator: Dark Fate on Twitter

Welcome to the day after Judgment Day. Check out the official poster for #TerminatorDarkFate. Teaser trailer tomorrow.

Az első hivatalos Sötét végzet-plakátról nem csak az derül ki, hogy Sarah Connor, azaz Linda Hamilton fegyverrel a kezében készen áll a harcra, hanem James Cameron produceri visszatérését is hirdeti. Tim Miller, aki a Deadpoolt is rendezte, az új Terminátor-film kapcsán is rendezőként kerül feltüntetésre a plakáton. Úgy tűnik tehát, hogy a franchise rajongói elégedettek lehetnek majd.

Kikerültek a netre az új Terminátor, a Sötét végzet forgatási fotói

A Paramount Pictures újabb lendületet ad a Terminator-franchise számára, hogy újra meghódítsa a mozivásznakat, főleg miután az Alan Taylor-féle Terminátor: Genezis (2015) langyos fogadtatásban részesült. Az új rész produceri székébe visszatér James Cameron és David Ellison is. A forgatókönyvet pedig a bolckbuster-veterán David S.

A főhőst a kietlen pusztaság veszi körül, így arról semmit nem árult el a hirdetmény, hogy milyen is lesz a filmben bemutatott világ állapota. A poszter szlogenje: „Isten hozott, az ítéletnap utáni napon” szintén elég szűkszavú a film történetét illetően.

Arnold Schwarzenegger szintén visszatér, mint acélos robotember / Fotó: Men’s Journal

A film mozielőzetese viszont már a teljes szereplőgárdát felvonultatja, még Arnold Schwarzenegger is megmutatja magát néhány pillanatra. Ízelítőt kaphatunk a film káprázatos akciójeleneteiből és látványos trükkjeiből, ami egy James Cameron-filmnél alapelvárás.

Terminator: Dark Fate Teaser Trailer #1 (2019) | Movieclips Trailers

Check out the official Terminator: Dark Fate teaser trailer starring Arnold Schwarzenegger! Let us know what you think in the comments below. ► Sign up for a Fandango FanAlert for Terminator: Dark Fate: http://www.fandango.com/terminator:darkfate_218973/movieoverview?cmp=MCYT_YouTube_Desc Want to be notified of all the latest movie trailers?

A film magyarországi premierje egy nappal az amerikai előtt, október 31-én lesz.

Hirdetés