Kikerültek a netre az új Terminátor, a Sötét végzet forgatási fotói

A Tim Miller által rendezett Terminátor: Sötét végzet filmből újabb képkockákat csodálhatunk meg, amelyeket a CinemaCon rendezvényen a Paramount hozott nyilvánosságra.

A Paramount Pictures újabb lendületet ad a Terminator-franchise számára, hogy újra meghódítsa a mozivásznakat, főleg miután az Alan Taylor-féle Terminátor: Genezis (2015) langyos fogadtatásban részesült. Az új rész produceri székébe visszatér James Cameron és David Ellison is.

terminátor sötét végzet arnold schwarzenegger
Arnold Schwarzenegger kedvenc szerepében / Fotó: Paramount Pictures

A forgatókönyvet pedig a bolckbuster-veterán David S. Goyer (A sötét lovag, Az acélember, Batman Superman ellen) jegyzi, Justin Rhodes és Billy Ray írókkal karöltve. A filmben visszatér Sarah Connor karaktere Linda Hamilton alakításában, aki igazi ikonikus akcióhőssé vált a sorozat által.

James Cameron Arnold Schwarzenegger új terminátor
Újra összeállt James Cameron és Schwarzzenegger / Fotó: Gizmodo

A Terminátor-rajongók nagy örömére természetesen a T-800-as modell is feltűnik majd, Arnold Schwarzenegger képében. A Terminátor: Sötét végzet szereplőgárdájához olyan színészek csatlakoztak, mint Natalia Reyes és Diego Boneta. Továbbá Gabriel Luna, mint terminátor és Mackenzie Davis, aki egy jövőbeli katonai bérgyilkost alakít.

Bár a történettel kapcsolatban még semmit nem árult el a Paramount Pictures, de az újabb fotók csillapíthatják a rajongók kíváncsiságát az utómunkálati fázisban lévő filmmel kapcsolatban.

A gyilkos robotok már a spájzban vannak! / ContextUs

A Mátrix és a Westworld világa lassan már a jelen lesz a mesterséges intelligencia és a robotok ipari méretű alkalmazásával. 2015-ben egy Volkswagen dolgozó halt meg egy gyári robot “keze által” és az önvezető autók is okoztak már halálos baleseteket. Felmerül a kérdés, hogy ezekben az esetekben ki tehető felelőssé?

Az új Terminátorra egészen október 31-ig kell várnia a magyar nézőknek.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból