A Tesla akkumulátorát többmilliós összegért cserélték volna ki, a finn férfi azonban annyira felidegesítette magát ezen, hogy inkább felrobbantotta a járművet.

Kétszer ennyiből már új autót vehetett volna

Az akkumulátorcserét húszezer euróért, azaz 7,5 millió forintért oldották volna meg. Ennek kétszereséből Finnországban már egy új Teslát lehet venni, írta a 24.hu.

A finn férfi ezért úgy döntött, nem éri meg megjavíttatni az autót, így egy elhagyatott helyen, biztonságos távolságból felrobbantotta harminc kiló dinamittal.

Több kamera és drón vette a Tesla felrobbantását

A tulajdonos egy a cég alapítóját, Elon Muskot ábrázoló bábut is tönkretett a folyamatban.

Mies joka räjäytti TESLANSA!! Tesla Model S & 30kg dynamiittia.

Tämä on huikea tarina selkärankaisesta miehestä, joka päätti räjäyttää oman Tesla Model S autonsa. Mutta miksi ihmeessä joku tekee sellaista? Katso video ni...

A furcsa akciót természetesen meg is kellett örökíteni, több kamerával és még egy drónnal is vette az eseményeket, ami a Pommijätkät nevű YouTube-csatornára került fel.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

csuti kulcsar edina gwm

Csuti: Nekem nem jó, ha Edináék veszekszenek

Szabó András Csuti mondataiból arra lehet következtetni, hogy Kulcsár Edina és G.w.M kapcsolatában bőven akadnak mélypontok, viták és anyagi nehézségek is. Mindeközben az egykori házasok között béke és nyugalom honol.