Egy „Emberi Puzzle”, aki társasjátékká változtatta az arcát, és a lehető legembertelenebbnek akar kinézni, 5 millió forintot költött testmódosításokra.

Black Depression néven ismerik

A férfi, akit az Instagram-on rengetegen követnek, éveket töltött azzal, hogy bizarr tetoválásokkal alakítsa át magát. A németországi művész eddig 15 000 eurót (körülbelül 5 millió forintot) fizetett megjelenéséért, és játékokból merített ihletet – írta a Daily Star.

Még azt is bevallotta, hogy olyan távol akar lenni az emberi kinézettől, amennyire csak képes. A 28 éves férfi homlokán, állkapcsán és arcán különféle puzzle-darabok és kirakós lapkák találhatók – egyesek átlátszóak, míg mások olyan színekkel vannak kitöltve, mint a piros, zöld, kék és rózsaszín. A tetoválások végignyúlnak a nyakán és a vállán is.

Tetovalo-Muvesz-Test-Atvaltoztatasa-Veszelyes-Eljaras

Ráadásul a 28 éves férfi egy brutális eljárás során sebészileg eltávolította a fülporc-darabkáit. Mind a fülcimpáját, mind az orrlyukait átszúrták – és koromfekete árnyalattal tetováltatta a szemgolyójának fehérjét. A szemgolyó tetoválásnál a tintát a szem két rétege közé fecskendezik, ahol az nagy területen szétterül. A pigment a szem vékony felső rétege vagy a kötőhártya alatt nyugszik.

Mint beszámoltunk róla, kevés szakember számára kényelmes az eljárás elvégzése, amely egyes modellek esetében vaksághoz vezethet.

Egyedi akar lenni

Black Depression nem követi a trendeket, saját kreatív alkotásait tervezi magára és van, hogy más művészek keze alá is fekszik. A lényeg az alkotás.

„A testmódosítás hosszú évek óta lenyűgözött. Meg tudom csinálni az egyéni dolgaimat, nem ugyanazt, mint amit mások. Meg tudom alkotni, változtatni a testemet olyannak, amilyennek szeretném” – tette hozzá.

Tetovalo-Muvesz-Test-Atvaltoztatasa-Veszelyes-Eljaras-3

Black Depression először 20 évesen indult útjára, és a nyelvhasítási eljárással kezdte – ez a módosítás 2018-tól illegális Angliában és Walesben. A beavatkozás súlyos vérveszteséghez, idegkárosodáshoz és légzési nehézségekhez vezethet.

Minden eddigi beavatkozás ellenére, még nem elégedett a külsejével, és hamarosan további tetoválásokat és műtéteket tervez.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet