Egy szexmunkás kimászott az épületből, hogy elkerülje a rendőrségi razzia elől, de a járókelők segélyszolgálatot hívtak, ami miatt letartóztatták prostitúció miatt.

A thai nő feltehetően egy bordélyházból menekült el a hongkongi Kowloon városának Tsim Sha Tsui kerületében, írja a DailyStar.

A döbbent bámészkodók által készített videón – amit a DailyStar cikkében lehet megnézni –, a vékonyan öltözködött nő látható, amint egy párkányon ül, mielőtt lemászott az oszlopon. Félrelépést tett, és majdnem a földre esett. Később egy légkondicionáló egységen lógott, és egy stoptáblára zuhant közvetlenül egy kisbolt előtt.

Merész mutatványa ellenére a szexmunkás menekülési kísérlete kudarcot vallott, és a rendőrök röviddel a lezuhanás után letartóztatták, amikor a lakosok a rendőrséget hívták segítségül.

A rendőrség később megállapította, hogy a hálóingben lévő személy egy 30 éves thaiföldi transznemű nő volt, aki turistavízummal érkezett be az országba, és illegálisan dolgozott a bordélyházban, ahol gazdag helyi férfiakat szolgált ki.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet