Burgess Meredith, Danny DeVito és Robin Lord Taylor után Farrell húzhatja magára a Pingvin kosztümjét a The Batmanben.

Robert Pattinson ellenfele lesz a The Batman filmben

Colin Farrell alakítja Pingvint az HBO Max készülő Batman-sorozatában – számolt be az MTI a Variety-re hivatkozva. A filmsztár nemcsak színészként, hanem gyártásvezetőként is szerepel a stáblistán.

Farrell a Robert Pattinson főszereplésével készült, 2022 márciusában debütáló The Batman című produkcióban játszotta el először a gonosz karaktert.

Az HBO streamingszolgáltatása azonban külön sorozatot szentel annak a történetnek, hogy Pingvin hogyan vette át a gothami alvilág fölötti hatalmat.

A széria forgatókönyvét Lauren LeFranc írja. Farrell mellett Matt Reeves, az új Batman-film rendezője és a film producere, Dylan Clark is executive producere lesz a sorozatnak.

Colin Farrell igen aktív az elmúlt években

Farrellt a közönség olyan sikeres filmszerepeiről ismerheti, mint az Erőszakik vagy A homár. A televízióban legutóbb az Északi vizeken című kosztümös kalandfilmszériában volt látható, de korábban az HBO A törvény nevében című sorozatának második évadában is szerepelt. Mostanában Martin McDonough új rendezésében a Banshees of Inisherin című drámát forgatta Brendan Gleesonnal, akivel az Erőszakikban játszott együtt.

Pingvin a Batman-történetek egyik fontos alvilági karaktere, korábban olyan színészek alakították, mint Burgess Meredith, Danny DeVito és Robin Lord Taylor.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet