Hamarosan eljön értünk a szuper titkos fejvadász, és egyre többen várják

Két hét múlva mutatják be a The Mandalorian című Star Wars-sorozatot, melyhez új előzetes érkezett, írja a Verge. A szuper titkos sorozatról annyit lehet tudni, hogy a Jedi visszatér után játszódik, a trailerben pedig csak Werner Herzog (Kaspar HauserWoyzeck) hangja hallható.

Ami már biztos, hogy Herzog mellett Pedro Pascal (Narcos), Nick Nolte (Mulholland – Gyilkos negyedGina Carano (Deadpool), Carl Weathers (Rocky), Giancarlo Esposito (New York királya), Emily Swallow (Monday Mornings) és Omid Abtahi (Homeland) is szerepelni fog a sorozatban.

The Mandalorian premier star wars sorozat the mandalorian sorozat
The Mandalorian sorozat / Fotó: Disney+

A sorozat fő alkotója John Favreau, de Dave Filoni, Taika Waititi (Thor: RagnarökJojo nyuszi), Rick Famuyiwa (Hip-hop szerelemKábszer) és Deborah Chow (Jessica JonesBetter Call Saul) rendezik az egyes részeket.

A Mandalorian rendezője vállalta az Obi-Wan-sorozat készítését is

Novemberben debütál a Disney+ The Mandalorian című TV-sorozata, de további sorozatokkal is bővülni fog a Star Wars-franchise. Ezek közöl az egyik legjobban várt projekt a Ewan McGregor nevével fémjelzett Obi-Wan-sorozat. A színész természetesen a fiatal Jedi mester szerepében tér vissza, amit a George Lucas-féle előzménytrilógiában is alakított.

The Mandalorian november 12-én indul a Disney+ streaming szolgáltatáson.

THE MANDALORIAN Official Trailer 2 (2019) Disney, Star Wars Series

THE MANDALORIAN Official Trailer Movie in Streaming 12 November 2019. © 2019 – Walt Disney

A sorozat fő alkotója John Favreau a nemrégiben, Martin Scorsese által kirobbantott Marvel-vita kapcsán egyetértett az A keresztapa rendezőjével. Szintén a The Mandalorion egyik készítője, Deborah Chow az Obi-Wan Kenobi-sorozat rendezője, amelynek főszereplője Ewan McGregor.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból